Annons

Annons

Zlatan lämnar lyxvillan – se bilderna från drömhuset här

Zlatan Ibrahimovic förbereder sig för comeback i Manchester United-tröjan. Men Zlatan, Helena och barnen Maximillian och Vincent kommer inte att bo i samma lyxvilla som förra säsongen – det flådiga boendet i Manchester ligger nu ute för försäljning.

Dela
(37)

Zlatan Ibrahimovic, 35, skadade sitt knä svårt under slutet av förra säsongen – hans första i engelska storlaget Manchester United. Kontraktet blev inte förlängt, och Zlatans framtid var oviss. Men efter en snabb rehabilitering valde Manchester United att ge Zlatan ett nytt kontrakt, och supersvensken förbereder sig just nu för en comeback i den ikoniska, röda, United-tröjan.

Annons

Den här Manchester-vändan kommer Zlatan, sambon Helena Seger, 47, och barnen Maximillian, 11, och Vincent, 9, dock inte att bo i samma lyxiga hus som förra säsongen – nu ligger nämligen huset de hyrde ute till försäljning.

Så, har du fem miljoner pund (motsvarande 53,7 miljoner kronor) över till förfogande? Fint, då kan villan bli din. Det är brittiska tidningen Daily Mirror som rapporterar om att huset nu är till salu.

Villan består av sex sovrum, har pingis- och biljardbord, och – givetvis – ett fräscht gym och en vinkällare. Villan, som i bostadsannonsen beskrivs som ”modernt italienskt influerad”, är hela 929 kvadratmeter stor.

Se bilderna från Zlatan och Helenas lyxiga hus här:

10
Visa bildspel

/
...
Visa mer

Läs mer:

Lista: Här är svenskarnas önskegrannar 2017

Foto: IBL, rightmove.co.uk

Artikeln publicerades först på Hänt.se och är skriven av Joakim Almen.


Läs mer om:

Dela
(37)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…