Annons

Annons

Wahlgrens värld är tillbaka – så blir nya säsongen

Nu får vi än en gång följa Pernilla Wahlgren och hennes färgstarka familj i Wahlgrens värld. Som vanligt kan allting hända, känslorna svallar och ingen dag är den andra lik.

Dela
(1)

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso.

Säsong 2 av Wahlgrens värld

Sveriges mesta kändisfamilj är redo för en ny säsong och vi får återigen följa artisten, designern, bloggaren, poddaren, mediefenomenet och fyrabarnsmamman Pernilla Wahlgren med familj i hennes vardag. I säsong två fortsätter vardagskaoset i Wahlgrens värld och vi följer Pernilla som sin vana trogen har tusen bollar i luften. Även denna säsongen får vi såklart följa Pernillas dotter Bianca Ingrosso vars karriär har skjutit i höjden och som nu är en av Sveriges mäktigaste influencers.

Drama och känslor

Redan i det första avsnittet bjöds det på känslor när Bianca bröt ihop framför kamerorna efter uppbrottet med pojkvännen Phillippe Cohen. Men nu har paret hittat tillbaka till varandra igen och Bianca skrev om den glada nyheten på sin blogg:

Annons
Gilla Hemmets på Facebook

”Som ni vet så gjorde vi slut för nästan fem månader sedan nu vilket var behövligt för oss båda för att få växa på egna håll. Men vi har sedan en tid tillbaka märkt att vi båda två saknat varandra väldigt mycket och därav att vi nu är tillsammans igen”.

Wahlgrens värld – säsong 2 sänds torsdagar kl 21.00 i Kanal 5

Läs också:

Här är Lill Lindfors hårda ord till Pernilla Wahlgren 

pernilla-och-lill-2


Läs mer om:

Dela
(1)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…