Annons

Annons

Vykort från byn

Dela
(0)

4HarlösaTommy

Utsikt från Harlösa. BILD: Tommy Nilsson

Jag fick ett mail från Harlösa. Tommy Nilsson, som bor på gatan ovanför oss, hade varit ute med kameran för att dokumentera julstämningen i byn. Sen skickade han bilderna till mig – för att göra mig glad och få mig i julstämning. Kanske vill han också retas lite och få mig att känna hemlängtan!

Annons
3HarlösaTommy

Julstämning i byns mataffär. BILD: Tommy Nilsson

Nåja, Tommy! Det krävs mer än Skånes bästa utsikt och en bild på vårt fantastiska bibliotek, byns gamla stationshus, för att vi ska komma hem tidigare.

Eller som jag brukar säga till barnen: Pappa och jag vet att Harlösa är den bästa platsen på jorden, men ibland måste man ut och kolla för att vara säker!

Tusen tack, Tommy!

1HarlösaTommy

Biblioteket i det gamla stationshuset. BILD: Tommy Nilsson

 

 


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…