Annons

Annons

Vinn spännande dvd-paket!

Dela
(0)

 DVD

Den här veckan lottar vi ut de tre första filmerna i Camilla Läckbergs serie om Fjällbackamorden! I paketet ligger Tyskungen, Havet ger, havet tar och Strandridaren

Tyskungen: När författarinnan Erica Falcks föräldrar omkommer i en våldsam bilolycka blir hon uppsökt av en man som påstår att han är hennes halvbror. När han några dagar senare hittas mördad börjar Erica gå igenom sin mammas saker. Hon upptäcker snart att hennes mamma hade mörka hemligheter, som någon gör allt för att hålla dolda. Erica dras längre och längre in i en väv av lögner och ond bråd död.

Annons

Havet ger, havet tar: När Erica hittar Fjällbackas fotograf Stigge mördad i sin studio kan hon inte låta bli att intressera sig för utredningen. Patrik och hans kollegor hos Fjällbackapolisen sätter snabbt igång utredningen om mordet. Men Erica är redan långt före polisutredningen. Hon finner en kedja av kärlek, utpressning och mord.

Strandridaren: Den unga kustbevakaren Jessica hittar två djuphavsdykare döda efter en storm. Strax efter hittas ordföranden för Kungshamns Skeppsmuseum mördad. När Erica börjar undersöka den ovanliga situationen upptäcker hon att alla tre dödsfallen har kopplingar till ett skeppsvrak från 1820. Vad är hemligheten som sjönk till botten den natten för länge sedan när skeppet förliste?

Svara på frågan och du är med i utlottningen av 3 spännande paket med 3 dvd! Klicka här om du vill läsa mer om Camilla Läckberg.

Rätt svar: Isprinsessan

Vinnarna är:

Kerstin Oksanen, Västerås

Maud Adamsson, Nybro

Lena Danielsson, Härnösand

 

 

 

 


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…