Annons

Annons

Vinn biobiljett till Bamse!

Dela
(0)

pressbild_bamse_004_copy_0 

Denna vecka kan 10 lyckliga vinnare få vardera 2 biobiljetter till Bamse & tjuvstaden! Allt du behöver göra är att svara rätt på frågan!

 Nordisk Film och Tre Vänner presenterar världens starkaste och snällaste björn, Bamse, som tar klivet till bioduken med sin första långfilm BAMSE OCH TJUVSTADEN. Filmen produceras av Tre Vänner och samproducenter är Nordisk Film, Sveriges Television, Film i Väst, Sluggerfilm och BAMSE Förlaget. Med stöd från Svenska Filminstitutet och Nordisk Film & TV Fond. Till skillnad från de tidigare TV-filmerna där Olof Thunberg gjort samtliga röster, kommer nu alla karaktärer i filmen ha egna röster. Peter Haber gör rösten som Bamse, Morgan Alling Lille Skutt och Skalman av Steve Kratz. Den elake Reinard Räv görs av Mangus Härenstam, Farmor av Ia Langhammer och Tea Stjärne (som medverkade i Tjuvarnas Jul) är Nalle Maja, Leif André gör Knocke och Smocke, samt Shelby Niavarani Vargen. Tomas Bolme är filmens berättarröst. Rune Andréasson började teckna och berätta om björnen Bamse redan 1966, då som tecknad film på TV och som veckoserie i Allers. Fram till idag har över 500 seriealbum getts ut och 100 000 barn läser Bamse varje månad. Nu tar Bamse klivet till vita duken Bamse och Tjuvstaden, som bygger på ett originalmanus av Johan Kindblom och Tomas Tivemark.

Annons

I den här filmen får vi följa Bamse och hans två vänner Skalman och Lille Skutt på ett nytt och spännande äventyr genom Trollskogen och in i Tjuvstaden. De ska rädda Farmor från den elake Reinard Räv, och det visar sig att det bästa vapnet mot ondska är vänskap (och några droppar dunderhonung förstås).

Rätt svar: Olof Thunberg

Vinnarna är:

Iris Näslund, Flen

Romy Djup, Lidköping

Josefina Chai, Sollentuna

Lena Ek, Ystad

Yvonne Klerell-Forsström, Norrköping

Linda Hjelm, Åkers Styckebruk

Saga Lindholm, Huddinge

Helene Cranser, Bålsta

Sofia Larsson, Sävedalen

Annelie Gauffin, Bålsta

 


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…