Annons

Annons

Vill du berätta din historia?

Har du varit med om något dramatiskt eller omvälvande? Eller vill du dela med dig av ett speciellt minne? Skriv till oss och dela med dig av din egen berättelse.

Dela
(0)

Min egen berättelse

Vi garanterar anonymitet och honorerar införda bidrag. Ibland ändrar vi lite i din text. Publicerade bilder är arrangerade. Skicka med ett frankerat kuvert om du önskar ditt manus i retur.

 

Annons

Här berättar Anette Bülow, redaktör för Min egen berättelse, om det populära inslaget.

 

1. Vem skriver till Min egen berättelse?

Alla är välkomna att skriva till Min egen berättelse. Det är roligt att det både är väldigt många som skriver och att det är så stor bredd på skribenterna. Från tonåringar till 90-åringar skriver till Min egen berättelse – och alla är som sagt lika välkomna!

 

2. Vad kan man skriva om?

Det går lika bra att skriva om livets glädjeämnen som att ta upp svåra och jobbiga händelser. Jag blir ständigt positivt överraskad över hur många olika – och annorlunda – ämnen som skribenterna berättar om. Det viktiga är att man delar med sig av något som känns angeläget och berör andra människor. Starka upplevelser blir ofta starka berättelser.

 

3. Hur ska jag skriva?

Skriv rakt och enkelt – och i jag-form, det är ju du själv som är huvudpersonen i Min egen berättelse! Tänk på att inte skriva för långt – 2-4 sidor är lagom.

 

4. Hur skickar jag in min berättelse?

Det finns tre olika sätt att skriva till Min egen berättelse:

1. Skicka ett brev till Anette Bülow, Min egen berättelse, Hemmets Veckotidning, 205 35 Malmö. Det går bra att skriva för hand, på skrivmaskin eller dator. Kom ihåg att skicka med ett frankerat kuvert om du önskar ditt manus i retur.

2. Mejla till [email protected]

3. Använd formuläret på vår hemsida.

 

5. Är jag anonym i Min egen berättelse?

Ja, Min egen berättelse publiceras alltid anonymt och vi avslöjar aldrig vem skribenten är. Berättelsen publiceras med signatur (ett förnamn) som skribenten själv kan välja. Bilderna är alltid arrangerade och visar alltså inte skribenten och personerna i berättelsen.

 

6. Hur gör jag om jag vill komma i kontakt med någon av skribenterna?

Skicka ett brev eller mejl till mig på någon av adresserna ovan så vidarebefordrar jag det till skribenten. Skriv skribentens signatur och vilket nummer berättelsen var publicerad i.


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…