Annons

Annons

Victoria har inte synts på en månad – här är de senaste bilderna på kronprinsessan

Victoria har ställt in alla åtaganden och inte synts offentligt på en månad.

Dela
(185)

Bild: IBL

Det var kvällen den 20 december, på Svenska Akademins högtidssammankomst, som kronprinsessan Victoria, 40, gjorde sitt senaste officiella framträdande. Förra måndagen skulle hon befunnit sig på Säkerhetskonferensen Folk och Försvar i Sälen, men tvingades hoppa av på grund av sjukdom.

Annons

I fredags kom beskedet att kronprinsessan ställer in sin medverkan vid lördagens statsbesök från Island. Även prins Daniel, 44, har hoppat av sina åtaganden, och lämnade i måndags kväll återbud till ”Idrottsgalan”.

Under torsdagen skulle Victoria och prins Daniel stått på Arlanda för att välkomna Islands president Guðni Thorlacius Jóhannesson och hustrun Eliza Jean Reid. Detta uppdrag togs istället över av prins Carl Philip.

– Kronprinsessan har tyvärr inte möjlighet att närvara under torsdagens program heller. Det är på grund av den kraftiga förkylningen. Kronprinsessan väljer då att inte närvara av respekt för gäster och besökare, säger Margareta Thorgren, informationschef vid hovet, enligt Expressen.

Förra året var kronprinsessan Victoria och prins Daniel borta från offentligheten i två månader. Hovet bekräftade då att kronprinsessfamiljen befunnit sig utomlands på en privat resa med sina barn.

I år är det istället sjukdom som tvingat Victoria och Daniel att hålla sig undan.

Se de senaste bilderna på Victoria här:

1
Visa bildspel

/
Kronprinsessparet vid Svenska Akademins Högtidssammankomst.
...
Visa mer

Foto: IBL

Artikeln publicerades först på Hänt.se och är skriven av Emelie Arvidsson

Läs mer:

Här kan du titta på kungliga festklänningar i vår


Läs mer om:

Dela
(185)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…