Annons

Annons

Vi svimmade nästan när Rickard avslöjade summan – 44 miljoner!

Dela
(0)

Systrarna Märtha och Ingrid blev plötsligt mångmiljonärer! De vann tillsammans ofattbara 44 miljoner kronor på Postkodlotteriet.

 

– Jag vet inte vad jag ska göra med pengarna, jag måste landa först! säger lillasyster Märtha som vann den största vinsten, 36,9 miljoner.

Annons

 

I Hemmets Veckotidning nummer 10 kan man läsa om hur det gick till när systrarna, som är födda och fortfarande bor i Visby, kammade hem rekordvinsten. Först fick systrarna veta att de vunnit 340 000 kronor respektive 1,7 miljoner kronor, vilket de blev överlyckliga över. Men det antyddes att summan kunde bli högre efter ”Grannyran” i Visby några dagar senare. Och högre blev den, mycket högre!

 

– När jag hörde dem gratulera mig till en vinst på 36,9 miljoner var det nära att jag svimmade! säger Märtha.

 

 

Foto: Henrik Radhe


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…