Annons

Annons

Vi åker till olika ställen på semestern – och har slutat gräla!

Dela
(0)

Varför inte testa att tillbringa några dagar var och en på var sitt håll på semestern? Maria och Mikael har inte bara räddat semesterfriden utan gett en extra krydda till äktenskapet!


Både Maria Fermhede Andersson och Mikael Fermhede älskar att resa och som nyförälskade såg de fram emot att dela sina favoritresmål med varandra. Men det blev inte riktigt som de hade tänkt. En av de första resorna tillsammans gick till Hemsedal i Norge, men Maria insåg snabbt att skidsemester inte alls var hennes grej. Numera får Mikael resa på skidsemester med barnen – utan Maria – och det har blivit en perfekt lösning.


– Klart man saknar henne, men i skidbacken är det nästan en lättnad att hon inte är med så jag slipper slitas mellan hennes tempo och killarnas, säger Mikael i Hemmets Veckotidning nummer 22.

Annons


I gengäld har Maria unnat sig resor på eget håll, bland annat till Costa Rica med sin son Daniel. Och även om paret också reser tillsammans kommer de definitivt att fortsätta med resorna på olika håll, de beskriver att det ger äktenskapet en extra krydda.

– Dels för att man faktiskt får längta efter varandra lite. Och dels för att man får något nytt att berätta för varandra, som den andra inte upplevt!Foto: Leif Boström


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…