Annons

Hemmets


Annons

Veckans horoskop

Artikeln innehåller reklamlänkar

Veckans horoskop

Vad säger stjärnorna om ditt tecken? När är förutsättningarna för kärlek, framgång och vänskap allra bäst? Här ställer vår astrolog Katarina Campagnola ditt veckohoroskop!

Här hittar du äldre veckohoroskop

Missa inte våra månadshoroskop. Du hittar dem här!

Nyfiken på ditt 2017? Här hittar du vårt stora årshoroskop!

Horoskop 13 – 19 november

Väduren

21 mars–20 april

Du får räkna med några intensiva dagar som kan vända upp och ner på tillvaron. Strukturera ditt schema så du får extra tid över till att varva ner. Öppna dig för nya intryck och möjligheter. Mitt råd: Förvänta dig det oväntade.


Smycke med Vädurens stjärntecken från Thomas Sabo. Läs mer och köp här.

Oxen

21 april–21 maj

Du kanske inte har kontroll på läget helt och hållet, men kan få hjälp och goda råd genom erfarna personer. Risk för konflikter på jobbet och bland kollegor. Ligg lågt och undvik att gå in i maktkamp. Tänk positivt samarbete. Mitt råd: Behåll lugnet.

oxen halsband stjärntecken

Smycke från Thomas Sabo med Oxens stjärntecken. Läs mer och köp här.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Du kan få bättre balans i en kärleksrelation. Läget är rätt för att prata ut om viktiga saker och ting. En nystart på jobbet kan kräva mer av dig än du räknat med. Mitt råd: Känn in var dina gränser går och stå upp för dina behov.

Smycke från Thomas Sabo med Tvillingarnas stjärntecken. Läs mer och köp här.

Kräftan

21 juni–21 juli

Nymånen kommer med inspiration och kreativitet som öppnar upp för nya möjligheter i kärlekslivet. Bra period för självförverkligande, investeringar, fritid och nöjen. Mitt råd: Pyssla om dig och skäm bort dig själv lite extra denna veckan.

kräftan halsband stjärntecken

Smycke från Thomas Sabo med Kräftans stjärntecken. Läs mer och köp här.

Lejonet

22 juli–22 aug

Familjelivet kan blomstra och du kan må extra bra hemma. Positiv period för att skapa harmoni i familjen och ditt boende. Säg ja till aktiviteter som sammansvetsar familjen. Mitt råd: Att säga nej till något är att säga ja till något annat.

lejonet smycke stjärntecken

Smycke från Thomas Sabo med Lejonets stjärntecken. Läs mer och köp här.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Var försiktig med investeringar denna veckan. Det kan kosta skjortan att ta risker. Ett kort resa eller miljöombyte som inkluderar konst, film, musik och nöjen ligger helt rätt. Skapa mening i tillvaron. Mitt råd: På tu man hand.

Smycke från Thomas Sabo med Jungfruns stjärntecken. Läs mer och köp här.

Vågen

23 sept–22 okt

Det kan bli risk för överansträngning denna veckan. Ligg lågt med stress och planera dina aktiviteter i vardagen mer i detalj. Ta tid för umgänge med vänner och dela dina tankar och idéer. Mitt råd: Var snäll och förlåtande mot dig själv.

Smycke från Thomas Sabo med Vågens stjärntecken. Läs mer och köp här.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Det kan bli en intensiv vecka med många oväntade förändringar som kräver att du lägger på ett extra kol. Nymånen den 18:e kommer med nya inkomstmöjligheter. Det är dags att expandera ditt perspektiv och höja ribban. Mitt råd: Ha tillit.

Smycke från Thomas Sabo med Skorpionens stjärntecken. Läs mer och köp här.

Skytten

22 nov–20 dec

Vänner kan hjälpa dig komma närmare dina planer och drömmar. Satsa på att bygg nya strukturer som balanserar ansvar med frihet. Samarbete för gemensamma mål ligger helt rätt. Mitt råd: Lev i nuet och framtiden på samma gång.

Smycke från Thomas Sabo med Skyttens stjärntecken. Läs mer och köp här.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Gå ut och träffa människor. Utvidga din sociala cirkel. Bra period för inre reflektion och nystart kring välbefinnande. Gör avslut och förbered dig på en ny period som börjar inom kort. Mitt råd: Rensa ut och ge plats för något nytt.

Smycke från Thomas Sabo med Stenbockens stjärntecken. Läs mer och köp här.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Du når framgång i karriären genom goda relationer. Utveckla kontakter och var öppen för att knyta nya bekantskaper som kan leda till utvecklingsmöjligheter. Resor kan ta på krafterna. Mitt råd: Skapa positiv balans i tillvaron.

Smycke från Thomas Sabo med Vattumannens stjärntecken. Läs mer och köp här.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Sök dig till kunskapsområden som intresserar dig. Du kan få insikter som inspirerar till nya initiativ. Finn djupare mening och se ditt liv i ett större perspektiv. Kärlek kan uppstå på en resa. Mitt råd: Gör livet till en medveten utvecklingsprocess.

Smycke från Thomas Sabo med Fiskarnas stjärntecken. Läs mer och köp här.


Annons
Senaste från Hemmets