Annons

Hemmets


Annons

Veckans horoskop

Artikeln innehåller reklamlänkar. Läs mer här

Vad säger stjärnorna om ditt tecken? När är förutsättningarna för kärlek, framgång och vänskap allra bäst? Här ställer vår astrolog Katarina Campagnola ditt veckohoroskop!

Här hittar du äldre veckohoroskop

Nyfiken på ditt 2018? Här hittar du vårt årshoroskop för 2018!

Horoskop 15 – 21 januari

Väduren

21 mars–20 april

Veckan kan börja i moll men slutar i dur. Du kan bli känsligare och sårbar för minsta lilla sak. Den 27:e börjar en ny period som passar för utbildning och resor. Dags att definiera vad du vill i karriären. Mitt råd: Bind samman lösa trådar.

Smycke med Vädurens stjärntecken från Thomas Sabo. Läs mer och köp här.

Oxen

21 april–21 maj

Goda relationer på jobbet kan leda till inkomstmöjligheter. Var öppen för socialt umgänge och nya kontakter. Den 25:e och 26:e passar för välbefinnande. Gör något som skänker välbehag och stimulerar hälsan. Mitt råd: Satsa på naturligt lyckorus.

oxen halsband stjärntecken

Smycke från Thomas Sabo med Oxens stjärntecken. Läs mer och köp här.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Ta vara på din energi och hushåll med resurserna. Du kan stöta på motstånd i privatlivet som kräver en extra ansträngning. En oväntad förändring kan ske den 27:e. Var öppen och flexibel i ditt tänkande. Mitt råd: Förbättra något i ditt liv.

Smycke från Thomas Sabo med Tvillingarnas stjärntecken. Läs mer och köp här.

Kräftan

21 juni–21 juli

Pyssla om dig själv lite extra under helgen och njut av inre välmående. Känn in dina inre behov och kom i samklang. Bra period för personligt självförverkligande. Mitt råd: Utveckla dina intressen och gå i en ny positiv riktning.

kräftan halsband stjärntecken

Smycke från Thomas Sabo med Kräftans stjärntecken. Läs mer och köp här.

Lejonet

22 juli–22 aug

Nu är en gynnsam tid för att skapa harmoni i relationer. Du kan utveckla en djupare samhörighet. Sök dig till goda vänner och grupper du delar intressen med. Det blir lättare att samarbeta och mer tid över till nöjen. Mitt råd: Dela erfarenheter.

lejonet smycke stjärntecken

Smycke från Thomas Sabo med Lejonets stjärntecken. Läs mer och köp här.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Du är mångsidig och har en ovanlig förmåga att uttrycka din kreativitet på. Det kan vara svårt att välja mellan flera goda ting. Investera mer tid och energi på att skapa ökat välbefinnande och harmoni i ditt liv. Mitt råd: Tappa in på dina resurser.

Smycke från Thomas Sabo med Jungfruns stjärntecken. Läs mer och köp här.

Vågen

23 sept–22 okt

Venus står gynnsamt placerad, vilket ger många tillfällen till goda relationer och kärleksfulla möten. Låt inte ett misstag få dig att ge upp dina drömmar. Lär dig från erfarenheter och gå vidare. Mitt råd: Undvik onödiga utgifter och impulsköp.

Smycke från Thomas Sabo med Vågens stjärntecken. Läs mer och köp här.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Du kan känna för att utveckla nya intressen som stimulerar ditt intellekt. Förkovra dig i litteratur och ämnen som väcker din nyfikenhet. Finn konstruktiva lösningar på problem. Håll dig motiverad. Mitt råd: Sopa inget under mattan.

.

Smycke från Thomas Sabo med Skorpionens stjärntecken. Läs mer och köp här.

Skytten

22 nov–20 dec

Mars går in i ditt tecken den 27:e för att stanna fram till den 18:e mars. Det ger extra energi och mod att sträva efter nya mål. Ha en praktiskt plan redo för vad du vill lägga energi på, annars finns risk för rastlöshet. Mitt råd: Tackla en utmaning.

Smycke från Thomas Sabo med Skyttens stjärntecken. Läs mer och köp här.

Stenbocken

21 dec–20 jan

undera på vad du kan förändra i ditt arbete för att känna att du gör något meningsfullt. Det blir lättare att utveckla något nytt som ger större glädje och inre tillfredställelse. Kreativa idéer kan bli framgångsrika. Mitt råd: Låt fantasin flöda.

Smycke från Thomas Sabo med Stenbockens stjärntecken. Läs mer och köp här.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Du kan få uppmärksamhet från din omgivning för din värme och älskvärda natur. Venus står i ditt tecken och lockar fram kärlek och gemenskap i omvärlden. Satsa på vänskap och sociala aktiviteter för nöjes skull. Mitt råd: Visa äkta känslor.

Smycke från Thomas Sabo med Vattumannens stjärntecken. Läs mer och köp här.

Fiskarna

20 feb–20 mars

En kort resa och miljöombyte ligger helt rätt. Promenera i naturen och må bättre. Ta tid för reflektion och eftertanke. Ett djupt tankeutbyte kan ske med en vän. Våga visa din sårbarhet och väx i ditt inre. Mitt råd: Bli sams med din kropp och själ.

Smycke från Thomas Sabo med Fiskarnas stjärntecken. Läs mer och köp här.

 

 

 

 

 

 

 

 


Annons
Senaste från Hemmets