Annons

Annons

Värre än Dallas-vagnen

Dela
(0)

Våra vänner har väldigt roligt åt att min man köpte en ful serveringsvagn i Dallas-stil på loppis och att jag efter nästan ett år äntligen fick ut den ur huset.

Serveringsvagnen har verkligen delat vår familj i två läger! Mannen tyckte den var kul och praktiskt, men eftersom jag tyckte den var ful och opraktisk blev den ganska omgående ställd åt sidan.  Barnen tog hand om den och gjorde den till en uppställningsplats för Lego-projekt.

Annons

Jag avskyr att erkänna det men barnen GRÄT när jag skänkte den till loppisen.

I långhelgen har jag haft utrensning igen och nu skänkte jag bort bag-in-box-stället, som maken också fyndat på loppis. Samma visa: Han tyckte prylen var kul och praktisk, jag tyckte den var osmaklig, onödig, skrymmande och opraktisk och barnen grät.

Nej, det gjorde de förstås inte. Jag bara skojar.

På fredagen nämnde jag min glädje över det bortsorterade bag-in-box-stället på Facebook. Det skulle jag inte gjort, för på lördagen kom Ulli (hon med Posten-stolen och husvagnsfesten) och hennes man dragandes med den här prylen. De ville trösta min man (fniss!).

Pava-rött-i. Svensk folkhumor. Say no more.

AV MARIA SVEMARK

Har du eller din partner också gjort onödiga loppisfynd? Mejla mig gärna på [email protected]


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…