Annons

Annons

Varför säger han en sak och gör en annan?

Dela
(0)

RELATIONER. Jag undrar en sak om en man och hoppas att du kan hjälpa mig att reda ut vad han menar. Jag och han har tidigare umgåtts. Jag är gift och han har också varit gift innan men han levde sedan ensam länge. Han sa alltid till mig att han aldrig skulle skaffa någon ny kvinna. Han sa också att han visste att jag inte skulle lämna min man. Nu har jag fått reda på att han ändå träffat en kvinna och att hon ska flytta hem till honom. Jag undrar varför han sa till mig att han aldrig skulle skaffa en ny kvinna och nu gör han det ändå? Det känns också konstigt att han sa att han visste att jag inte skulle lämna min man. Vi hade aldrig ett förhållande men jag misstänkte att han ville ha det. Tror du att han sa det där om min man för att kolla vad jag skulle säga? Vi träffas inte så mycket längre och det är kanske bra. Vad menar han egentligen med allt han säger och allt han gör? Jag tycker inte om människor som säger en sak men gör en annan. Du undrar kanske varför det här är viktigt för mig och jag kan inte riktigt förklara det. Jag vet bara att jag tänker så mycket på det och skulle vilja slippa göra det. Jag hoppas att ditt svar kan få mig att kunna släppa alla funderingar.
Oförstående

Annons
Gilla Hemmets på Facebook

Det är förstås väldigt svårt för mig att veta vad den här mannen menade med de olika saker han sagt till dig och varför han har sagt det. Men jag kan delge dig lite av de tankar jag får när jag läser ditt brev. Du uppfattade att den här mannen ville ha ett förhållande med dig och det låter väldigt troligt. När han då säger att han inte tror att du ska lämna din man eller att han inte kommer att skaffa någon ny kvinna så kan det vara för att skydda sig själv lite mot de känslor som du väcker hos honom. Samtidigt var han kanske ute efter en reaktion från dig på hur du skulle svara på hans påståenden. Om du hade visat intresse så kanske han hade vågat gå vidare i sina försök att få en relation med dig, men eftersom du antagligen inte gjorde det så avstod han. I stället kunde han övertyga sig själv om att han nog inte ville ha ett förhållande och att det heller inte var någon idé att försöka med dig. Att han nu ändå träffat någon är inte så konstigt eller förvånande. Det är vanligt att man ändrar sådana tankar när man väl träffar någon man tycker riktigt mycket om och då allt stämmer. Hoppas att mina tankar kan hjälpa dig att släppa funderingarna på den här mannen och vad han menat.

Har du en fråga om relationer? Mejla oss här! 


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…