Annons

Annons

Varför luktar min urin så illa?

Dela
(0)

KVINNOLÄKAREN. Jag är en 58-årig kvinna som har ett stort problem som hindrar mig från att leva normalt, min urin luktar mycket illa och den är ofta väldigt koncentrerad fast jag dricker mycket vatten hela dagarna. Jag har varit hos två olika gynekologer och lämnat urinprov flera gånger, även för odling, men de säger att allt ser normalt ut. Vad kan det vara då? Jag har haft detta i snart två år och känner mig äcklig och oren. Jag har haft lite inkontinensbesvär, men bara när jag hostar, skrattar eller nyser. Enligt gynekologen ska detta inte ha något samband. Är det njurarna som spökar? Jag håller tummar och tår att du kan ge mig ett bra svar!

Annons
Gilla Hemmets på Facebook

Desperat Märstabo

När man kollar ett urinprov brukar man mäta socker, protein, ketoner, blodkroppar samt bakterier. Är allt detta normalt och urinen dessutom har en normal koncentration, tror jag dessvärre inte att jag kan hjälpa dig. Det vanligaste skälet till att urinen luktar illa är bakterieinfektion. Det syns inte alltid på en ”sticka”, så man bör odla. Jag råder dig att söka hjälp för ditt läckage. Då kommer eventuell lukt att inte märkas.

Har du en fråga till kvinnoläkaren? Mejla oss här!


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…