Annons

Annons

Varför kan jag inte släppa honom?

Dela
(0)

RELATIONER. Jag är en kvinna på snart 50 år som hade en relation med en man på 24 år men som sa att han var 42. Jag blev lurad, efter två tre veckor tog jag reda på att han redan hade en kvinna och barn. Trots det hade vi en till och från-relation i två år och fyra månader.
Han bor 30 mil från mig. När jag såg att han sökte efter kvinnor på internet fick jag nog och skrev i två mejl och sms vad jag tyckte om honom. Han betalade inte tillbaka en skuld på 5000 kronor. Jag vet att jag gjorde rätt som sa ifrån men nu saknar jag vänskapen. Han har stängt ner mejlen och sitt telefonnummer som jag redan raderat. Varför kan jag inte släppa denne man? Är arg på mig själv och besviken.
Sviken

Annons

Jag tycker inte att du ska vara arg eller besviken på dig själv. Du borde i stället vara arg och besviken på den här mannen som faktiskt lurat dig från första stund. Jag tycker det var starkt och bra av dig att säga ifrån och att bryta med honom. Men det innebär inte att han aldrig betydde någonting för dig eller att du hade känslor för honom.
Drygt två år är en lång tid och han har säkert gett dig fina stunder och minnen. Självklart saknar du det som var fint med honom. Men jag tror inte att den vänskap du saknar egentligen var så ärlig och äkta. Jag tycker att du är värd en man som uppskattar dig för den du är och som du kan lita på. Så småningom kommer minnet av den här mannen att blekna och förhoppningsvis kan du i stället träffa en annan man som är ärlig mot dig och som du kan känna dig trygg och glad med.

Har du en fråga om relationer? Mejla oss här! 


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…