Annons

Annons

Var med och tävla i SM i korsord 2012!

Dela
(0)

I år ska Hemmets Veckotidning  kora den 25:e svenska mästaren i korsord! Och nu är det hög tid att vässa pennan om du vill vara med.  För att ha en chans att komma till finalen måste du först lösa fyra kvalificerinskryss. De hittar du i Hemmets Veckotidning nr 12, 13, 14 och 15. När alla kryssen är lösta ska du skicka in dem till tidningen och sedan är det bara att hålla tummarna.

Annons

Fem finalister går vidare till den stora finalen  på Viking Lines kryssning mellan Stockholm och Helsingfors den 10-12 juli. Då gäller det att lösa ett finalkryss av Carl-Uno Sjöblom på tid. Varje finalist får ta med sig en gäst på resan.

Vinnaren av mästerskapstiteln får ett presentkort från STS Alpresor värt 10 000 kr och övriga finalister vinner kryssningar med Viking Line.

Ombord på båten bjuder Hemmets Veckotidning dessutom in till ett festligt café med Ragnar Dahlberg och gäster. Sanna Nielsen underhåller med sång och musik och språkprofessorn Lars-Gunnar Andersson berättar om språk under rubriken ”Svensken om svenskan”.

Missa inte Hemmets Veckotidning om du vill vara med i tävlingen. Vill du följa med på kryssningen utan att tävla så går det naturligtvis jättebra. Klicka här för att läsa om specialerbjudandet till Hemmets Veckotidnings läsare.


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…