Annons

Annons

Vann du elcykeln?

Aldrig förr har vi fått så många svar till någon tävling! Nu har vi gått igenom alla tusentals fyndiga, roliga och vassa motiveringar. Här kan du se vem som vann elcykeln från Batavus och cykelhjälmen från Hövding.

Dela
(14)

Elcykel_NY

Lycklig i Kiruna

Vinnaren av en Torino E Go från Batavus, värde 15 995:- blev Sara Mämmi från Kiruna med motiveringen:

”Jag känner mig lycklig och fri för jag äger en cykel som går på batteri”.

Annons

Grattis till vinsten!

 

Hovding

Nygift i Skövde

Cykelhjälmen Hövding bärs som en krage runt halsen och fungerar som en airbag för huvudet, värde 2 695:-. Vinnaren av cykelhjälmen blev Mikaela Rebane från Skövde med motiveringen:

”Jag är noggrann med hjälm och cyklar aldrig utan. Dock drar jag mig från att cykla när man gjort sig iordning i håret vilket är tråkigt. Nu i sommar ska vi gifta oss och vi tänkte åka flakmoppe mellan kyrkan och festen, problemet är bara hjälmen! Kan ju omöjligt trycka på mig en vanlig hjälm över bröllopsfrisyren, så det vore helt underbart att lösa det dilemmat genom en sådan här fin bröllopsgåva.”

Grattis och lycka till på bröllopet!

 

Vill du tävla om fina prylar? Klicka här för att se vilka tävlingar som är aktuella just nu >>

 

Av Monica Ljungberg


Läs mer om:

Dela
(14)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…