Annons

Annons

Välkommen till min blogg!

Dela
(0)

Vad roligt och spännande det här ska bli! Det är meningen att jag ska berätta lite från mitt nya liv som pensionär (fast jag säger hellre passionär…) med alla drömmar som ska förverkligas, löften som ska infrias… Ni vet allt det där som man sagt att det ska jag göra när jag blir pensionär! Ja, frågan är bara var ska man börja! Jag fick ett kort av vänner på tre galna medelålderskvinnor i balettkläder på varsin surfbräda och så står det: Du är aldrig för gammal för att prova något lite galet… Det är precis vad jag gör nu först av allt! Flyttar till ett annat land och en annan stad! Dag 2 som pensionär stack jag nämligen till Barcelona och här stannar jag nu i tre månader
Här är är det både varmare och ljust längre om kvällarna – det har jag drömt om varje år vid den här tiden! Och här bor mitt första lilla barnbarn Maia med sin rara mamma och pappa! Tänk jag får vara farmor och vara med och uppleva hennes första halvår i livet! Största drömmen i uppfyllelse!

Annons

Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…