Annons

Annons

Välkommen Gunilla Wall – vår nya bloggare!

Många av er känner säkert igen Gunilla Wall som är redaktör för Hemmets romaner och noveller. Men Gunilla gillar inte bara böcker och tidningar. Hon älskar också bakning – och att mysa och busa med sin söta hundvalp Minni!

Dela
(91)

Gunilla Wall

Vem är du?

Jag är redaktör för romaner och noveller på Hemmets Veckotidning sedan 15 år tillbaka.

 

Varför ska vi läsa just din blogg?

För att följa mitt äventyr som amatörbagare och få goda recept på kaffebröd, matbröd och pajer. Och läsa om första året med vår lilla hundvalp. Det här är blogg för alla som älskar hundar och bakning!

Annons

 

Berätta lite om din valp Minni!

Minni är en morgonpigg liten cockerspanieltjej på 11 månader. I morse väckte hon mig 04.37…

Gilla Hemmets på Facebook
Minni

Söt och väldigt morgonpigg är hon, Gunillas älskling Minni.

 

Du gillar också att baka. Har du någon favoritkaka?

Ja, en smarrig sak som är min egen kreation. Blåbär, citron, vit choklad, pistagenötter… Recept kommer när blåbären är mogna, för det ska vara riktiga skogsblåbär (finns ju att köpa i frysen på ICA också)!

Snabb och enkel blåbärskaka

Recept på den här godbiten kommer när blåbären är mogna.

 

Handen på hjärtat, vilken boktyp är du?

För mig spelar handlingen inte så stor roll. För mig är det viktigast hur boken är skriven, att jag sympatiserar med författarrösten och att miljön är trivsam att vistas i. Ofta blir jag sugen på att resa till platsen där romanen utspelar sig och det har hänt att jag bokat resa innan boken är utläst. Bland annat till Rom, London och vårt favoritställe på Österlen dit vi gärna återvänder. Där läste jag en gång en roman av Björn Ranelid som utspelade sig på orten och jag sprang hela veckan omkring och letade efter en blodbok han skrev om. Så fort vi var ute med hunden och träffade ortsbor passade jag på att fråga ut dem om både det ena och det andra, men någon blodbok hittade jag aldrig.

 

Vad ska bli roligast med att blogga hos Hemmets.se

Att få dela med mig av mina bakäventyr, goda recept och söta valpbilder! Och så hoppas jag att läsarna delar med sig av sina egna erfarenheter både när det gäller bak och hund så att vi alla får utbyte av bloggen.

 

Gunillas blogg hittar du här!

 

I morgon får ni träffa ytterligare en av Hemmets härliga bloggare. Missa inte det!


Läs mer om:

Dela
(91)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…