Annons

Annons

Vad ska man ge sina barnbarn i julklapp?

Vad ska man ge sina barnbarn i julklapp? Ja, det är inte alltid så lätt att veta. Vi listar tio tips på julklappar till dina barnbarn som garanterat gör succé!

Dela
(0)

julklappar-barnbarn-tips

Här listar vi 5 tips på vad du kan ge till dina barnbarn i julklapp.

 

Det där med julklappar till barnbarnen är inte alltid så lätt. Vi listar fem presenter som de små telningarna garanterat kommer att älska – och som inte kostar skjortan!

 

1. Sova över-fest

De flesta barn älskar att sova över hos vänner och släktingar. Bjud in till ett riktigt härligt pyjamasparty och laga god mat, hyr film, poppa popcorn och köp godis. Det är inte det minsta lilla komplicerat och uppskattas garanterat av barnbarnen.

Annons

 

2. Bakdag

Plocka fram decilitermått, bunkar, mjöl och bjud hem barnbarnen på ett rejält bullbak! Självklart får de minsta slicka skålen, vara provsmakare och ta med sig det smaskiga resultatet hem. Roligt för både dig och småttingarna.

 

3. Ett besök på museet

I en värld med telefoner, Ipads och datorer kan ett gammalt hederligt besök på ditt lokala museum vara en välkommen omväxling. Packa in barnen i buss, bil eller promenera och njut av att guida, berätta och visa. OBS! Glöm inte det viktiga fikastoppet.

 

4. Böcker

Böcker kanske kan låta mossigt, men faktum är att många barn älskar att bläddra i böcker, få lyssna till högläsning eller bara läsa tyst för sig själv. Köp en rolig bok i bokhandeln eller leta fram en bok som du själv gillade när du var liten.

 

5. Loppis

 

Vintern är visserligen inte högsäsong för loppis, men det går att hitta trevliga loppmarknader. Packa en termos med varm choklad, några goda smörgåsar eller kakor och titta runt bland alla skojiga saker. Låt barnbarnen få välja en liten pryl och betala själva. Ni får garanterat en härlig stund tillsammans!

 

Läs mer:

Hur vet jag om knäcken är klar?

Så griljerar du julskinkan perfekt

Skriv ut fina julklappsetiketter

 

Text: Åsa Boustedt

Foto: Shutterstock


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…