Annons

Annons

Ut i vida världen!

Dela
(0)

Nu har jag landat med bagaget fullt av grötpulver och Kalles Kaviar! En och annan liten ny outfit till prinsessan Maia har också smugit sig med! Tänk att det ska vara så svårt att stå emot… Äsch varför ska man göra det? Lilla Maia har faktiskt varit ute i stora vida världen sedan sist! Hon fick eget pass och sen stack dom hela lilla familjen till Californien för att hälsa på vänner! Gick enligt utsago alldeles utmärkt med lilla fröken – hon var bara SÅ nöjd! Familjen skypade från flygplatsen i San Francisco och mitt emellan mor och far satt en leende mycket nöjd ung dam! Såg ut att vilja säga: Farmor – det här är jättekul! Jag trodde hennes pappa skulle behålla familjerekordet i tidigt resande – 11 mån gammal till Kreta.

Annons
Gilla Hemmets på Facebook

Nu har Maia slagit det med råge! Och jag kan inte låta bli att tänka på min egen första utlandsresa – gick till Norge med buss när jag var 11 ÅR! Var då den enda i min klass som varit utomlands så jag fick berätta på lektion i skolan när jag kom hem. Det är andra tider nu!


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…