Annons

Annons

Uppgiften: Då börjar Downton Abbey-filmen spelas in

Succéserien Downtown Abbey blir film. Enligt uppgifter till The Sun påbörjas inspelningarna redan i höst. "En budget är satt och nu handlar det om att få allt på plats för att kunna börja spela in", säger uppgiftslämnaren till tidningen.

Dela
(170)

Sista avsnittet av ”Downton Abbey” sändes 2015. Sedan dess är det många fans som längtat och hoppats att få återse sina favoritkaraktärer igen.

Bild: Pressbild

Tidigare i år eldade skådespelaren Jeremy Swift, som spelat rollen som Septimius Spratt, på filmryktena. I en intervju med ITV sa han att inspelningen var planerad till 2017, men avslöjade också att det fanns vissa problem.

Annons

– Det finns ett filmmanus som skickades till oss alla, men det försvann på ett Mission Impossible-sätt från våra mejlinkorgar. Med ett litet ”paff”, sa han till ITV då.

Nu har filmprojektet tagit ytterligare en vändning.

Budgeten är satt

En uppgiftslämnare säger till The Sun att en budget är satt och att det mest handlar om att få alla bitar på plats.

– Det måste ske något riktigt stort om projektet inte ska bli av, säger uppgiftslämnaren till tidningen.

Julian Fellowes. Bild: David Hartley/REX

Enligt The Sun har manusförfattaren Julian Fellowes avsatt månaden september för inspelning. Han uppges ha varit så exalterad att få göra film av Downtown Abbey att han började skriva på manuset långt innan han fått grönt ljus för projektet.

Om alla seriens stora stjärnor som Hugh Bonneville, Laura Carmichael och Maggie Smith kommer reprisera sina roller är förstås fortsatt oklart. Enligt The Sun ska Julian Fellowes ha varit orolig för att inte kunna få med alla skådespelare i filmversionen.

 

Läs också:

Hur mycket kan du om Downton Abbey? Testa dina kunskaper här! 


Läs mer om:

Dela
(170)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…