Annons

Annons

Ulla-Britt är Veckans pärla!

Dela
(0)

I Hemmets Veckotidning nr 20 heter ”pärlan” Ulla-Britt Lundberg. Hennes väninna Inga Magnusson skrev och berättade om vilket fint stöd Ulla-Britt var när Ingas make plötsligt gick bort för fem år sedan.

Annons

 

”Allt rasade omkring mig, och då dök gamla vänner från det förflutna upp, det var Ulla-Britt och hennes make Alf. Ulla-Britt var full av empati och snabb att hjälpa mig. Denna kära väninna har inte bara stöttat i sorgen. När jag skulle operera ögonen för starr var jag väldigt orolig, men Ulla-Britt lugnade mig och följde med både till och från sjukhuset. Hon ringer dagligen och hör efter så att allt är bra och är jag bortrest en längre tid är hon min blomsterflicka”, skriver Inga och berättar vidare att Ulla-Britt har både barn och barnbarn, men hon räcker till för alla och ställer upp där hon behövs.

 

Foto: privat

 

Vem tycker du är värd en pärla?

Känner du någon som är värd lite extra uppskattning? Någon som betyder mycket för dig eller ställer upp för andra? Skriv till oss och berätta! Klicka här!


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…