Annons

Annons

Ulf lagar stjärnornas önskemat

Dela
(0)

Nu är den sjätte säsongen  av SVT-succén Stjärnorna på slottet igång och som vanligt är det mästerkocken Ulf Wagner som lagar maten. I Hemmets Veckotidning nr 1-2 berättar han minnen från tidigare år och bjuder på glimtar från årets omgång med Christer Lindarw, Louise Hoffsten, Johan Rabaeus, Kim Anderzon och Johan Rheborg.

Annons


– I år kan jag lova att tittarna får se mycket skratt och tårar. Anledningen till att programmet blivit en sådan succé är att det handlar om bra familjeunderhållning utan en tillstymmelse till förnedrings-TV, säger han.


Som programmets gourmetkock är han den ende som fått återkomma till slotten varje år. Det är en rolig, men tuff uppgift. Stjärnorna är ofta både världsvana och lite kräsna.


– Det finns alltid kökspersonal på slotten men de måste ta hand om den mat som TV-teamet ska äta. Jag tar ensam hand om stjärnorna. Allt ska lagas från grunden och ingens meny får vara lik den andres. Själv går jag alltid ner tre kilo på grund av det hektiska schemat, säger Ulf.


Privat är han gift med Ingalill Rask Wagner som är sångpedagog, regissör och ansvarig för dekorationerna på restaurang Sjömagasinet  som Ulf driver sedan i våras.


I tidningen hittar du också Ulfs lyxiga festmeny som han komponerat särskilt för Hemmets Veckotidnings läsare!


Foto: Leif Boström


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…