Annons

Annons

Tvinga inte din kille att flytta ihop

Dela
(0)

RELATIONER. Den man jag är ihop med och träffade för snart ett år sedan är så velig. Vi har varit på väg att flytta ihop tre gånger men varje gång drar han sig ur i sista stund och jag blir jätteledsen. Jag vill ju bo med honom.

Annons

Mina två barn är vuxna och har flyttat men han har två barn under 15 år som är hos honom varannan helg. Ibland skyller han på barnen och säger att han vill bo nära dem och ibland säger han att han mår dåligt och behöver bo själv. När han mår bra träffas vi mycket och han går med på att flytta hem till mig. Sedan börjar det om.

Fast han är velig så tycker jag om honom och vill leva med honom. Jag är trött på att leva ensam. Vi har så trevligt ihop när han mår bra men när han mår dåligt drar han sig undan och då träffas vi inte på flera dagar ibland. Vad tycker du jag ska göra? Borde jag göra slut eftersom han inte vill bo med mig? Det är så sorgligt och jag vill helst av allt bo med honom och inte göra slut.
Velig

Självklart är det tråkigt och svårt för dig när du planerar att bli sambo med din pojkvän och han sedan drar sig ur. Inte bara en gång utan flera gånger. Jag tycker du beskriver ett förhållande som ännu är väldigt instabilt och samtidigt får jag känslan av att du trycker på din kille att ni ska flytta ihop. Kanske vill han inte riktigt ännu men har svårt att säga nej till dig. När det sedan närmar sig blir han rädd och drar sig undan.
Jag ser ingen anledning till att ni måste göra slut, men jag tycker du ska avskriva alla samboplaner en tid framöver. Fortsätt att träffas och ha det bra och se vad som händer med ert förhållande. Det behöver bli stabilt och kännas helt rätt för er båda innan ni flyttar ihop. Du ska heller inte tjata på eller försöka övertala din kille att bli sambo, för det blir inte bra.

Din kille har fortfarande två barn som han har ansvar för och det kan vara en starkt bidragande orsak till hans tvekan. Vänta och se hur ert förhållande utvecklas, lär känna varandra bra och hitta på trevliga saker tillsammans. Fungerar allt kan sammanflyttning bli verklighet om en tid och då också ha större utsikter att bli riktigt bra.

 

Har du en fråga om relationer? Mejla oss här! 


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…