Annons

Annons

Tv-bonden i triangeldrama – kärlekssveket som TV4 inte visade

Det dröjde inte länge innan Charlie Guldvinge gick vidare efter att han kom hem från sin kärleksresa med tv-bonden Jennifer Erlandsson. Nu när han har en ny tjej och Jennifer fortfarande är singel, är triangeldramat ett faktum.

Dela
(0)

Bara en månad efter att tv-bonden Jennifer Erlandsson, 34, och uppvaktaren Charlie Guldvinge, 25, kom hem från den tv-sända kärleksresan på Malta förra året slocknade kärleken. Medan Jennifer fortfarande är singel kan sajten Hänt.se avslöja att Charlie funnit kärleken i Östersundstjejen Pia, 27. 

Deras historia sträcker sig tre år tillbaka i tiden och Charlie avslöjar att de dejtade varandra bara en kort tid innan hans ”Bonde söker fru”-äventyr drog igång.

– Det gick rykten om att vi slutade träffas bara för att jag skulle vara med i programmet, men så var det inte. Pia var min chef och det var en tillfällighet att hon valde att avbryta allt mellan oss just då. Sedan kom Bonde söker fru ganska lägligt för mig, förklarar Charlie som träffade Pia på nytt när inspelningen var över. De bestämde sig då för att hålla relationen på en kompisnivå.

– Men det blev svårt! Pia var för attraktiv helt enkelt, säger Charlie som nu lever ett lyckligt särboliv med Pia.

Annons

Ser ljust på framtiden

Charlie som jobbar som bartender och personlig assistent har av allt att döma hittat sin blivande fru.

– Med Pia kan jag verkligen vara mig själv. Det är så här det ska kännas! Jag tror att vi får en fin framtid ihop. När läget känns rätt hoppas jag att vi skaffar både hus och kids!

Foto: TV4, Privat

Artikeln publicerades först på Hänt.se och är skriven av Ola Lager 

Läs också:

Bonde-Sigrid om nya kärleken: ”Jättehemligt”


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…