Annons

Annons

Torskrygg med prästostsmör

Torsk toppad med läckert kryddsmör... Vem tackar nej till den här läckra, lättlagade och nyttiga middagen!

Dela
(1)

Torskrygg med prästostsmör

Blanda ½ tsk salt och 1 krm strösocker och gnid in i 2 bitar tinad torskrygg à 125 g. Låt stå 30 min. Tillaga i ugn, 150°, till en innertemperatur på 52°, ca 20 min. Mosa 25 g smör och 1½ dl finriven prästost samt ½ låda krasse. Forma till en rulle och frys. Hacka 2 hårdkokta ägg. Strö ägghacket över fisken och riv över en del av smöret (inte allt!). Servera med 300 g kokt potatis och ½ tråg ärtskott.

Annons
Gilla Hemmets på Facebook

 

Receptet är beräknat för 2 personer.

Här hittar du fler smala och läckra recept



 

Läs mer om:

Dela
(1)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…