Annons

Annons

Tommy Körberg älskar rollen som småbarnspappa!

Dela
(0)

Han har sjungit i Chess och Melodifestivalen och spelat både teater och film. Men den roll Tommy Körberg kanske gillar allra bäst har vi inte sett lika mycket av. Ändå är han nu pappa för tredje gången – och ingenting går upp mot att vara hemma hos lilla Elvira, ett och ett halvt år!

Annons

 

I Hemmets Veckotidning nr 50 berättar Tommy om hur det är att vara pappa – och hur han själv fick kontakt med sin biologiske far som 39-åring. Tommy skulle gifta sig, och plötsligt dök pappan upp på bröllopet.

 

– Det var mest morsan som blev lite uppskakad, inte jag. Det var mest bara en gubbe i poplinrock som stod där, lite onykter dessutom. Jag hade aldrig sett honom förr. Jag hade försökt spåra honom, men då hade han bytt namn. På något sätt hittade vi i alla fall varandra. Han var sjuk, hade rökt för mycket, och jag försökte underlätta för honom så mycket det gick. Jag gav honom mat, ny TV och grammofon. Jag kan inte säga att vi hann lära känna varandra. Men det var roligt för barnen att få en farfar…

 

 

Tommy är en stor underhållare, men själv går han sällan ut och roar sig.

– Nej, då är jag hellre hemma och tittar på lilla tultan som springer omkring, säger han om lilla Elvira, ett och ett halvt år.

 

 

Foto: Kurt Pettersson, IBL

 

 


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…