Annons

Annons

Tävla och vinn biobiljetter till nya filmen om Stig-Helmer!

Dela
(0)

På juldagen är det premiär för den sjätte filmen om Stig-Helmer Olsson – svensk films mest älskade antihjälte. Den här gången handlar det om hans ungdomstid som tågtokig söderkis med dålig framgång hos det motsatta könet. I filmen förekommer Stig-Helmer i tre upplagor, den yngste heter Filip Arsic-Johnsson och den tonårige spelas av Tobias Jacobsson.

Annons


– Ett klockrent val, säger Lasse Åberg, filmens skapare och Stig-Helmers alter ego. Tobias ser inte ut som mig när jag var ung, utan snarare som en ung version av mig själv idag. Tobias hår, hans längd, alltid stämde och när han fick buskiga ögonbryn blev det ännu tydligare.


– När jag fick rollen blev jag först jätteglad, sen fick jag panik. Som tur är Lasse lugn som en filbunke. Allt omkring honom är väldigt okrystat, säger Tobias.


I Hemmets Veckotidning nr 52 kan du läsa mer om hur filmen blev till och om hur Lasse Åberg hämtat inspiration från sin egen uppväxt. Du kan också vara med och tävla om biobiljetter till ”The Stig-Helmer story”! Svara på tävlingsfrågorna här nedan eller skicka ett vykort med dina svar till Stig-Helmer Story 52, Hemmets Veckotidning, 209 82 Malmö. Senast den 2 januari vill vi ha ditt tävlingssvar.


Foto: Jennifer Nemie


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…