Annons

Annons

Tävla med Måns och vinn VIP-biljetter till Allsång på Skansen!

Dela
(0)

Nu tar Måns Zelmerlöw steget upp på Sollidens scen och blir programledare för SVT:s sommarklassiker Allsång på Skansen! Det är en gammal dröm som går i uppfyllelse. Som liten brukade Måns titta på Allsången i TV tillsammans med mormor hemma hos henne i Kattvik. I Hemmets Veckotidning nr 26-27 berättar han om sin uppväxt i Lund, hur han omvärderade sitt liv efter tsunamin och hur han kom till en vändpunkt när han blev en av finalisterna i TV-programmet Idol.

Annons

Idag lever han tillsammans sångerskan Marie Serneholt – som funnits med i Måns liv sedan tonåren.

– Jag hade en liten poster på väggen med A-teens. Jag fastnade aldrig för deras musik, det var mest Marie jag tittade på. Jag tyckte hon var – och är – världens snyggaste, säger han.

Mamma Birgitta är också en viktig person i Måns liv. Hon såg varningstecknen när han höll på att bränna ut sig för några år sedan.

– Jag hade många samtal med min familj, främst med mamma. Hon säger att man måste ta hand om ”kärnan”. Det är en sorts helhetsbegrepp för psyket och själen. Man ska komma ihåg vad som är viktigt, familjen, och var man kommer ifrån. Och hur tacksam man måste vara för allt man får uppleva, säger Måns.

I tidningen kan du tävla med Måns och ta chansen att vinna två VIP-sittplatsbiljetter till någon av allsångskvällarna! Vi lottar också ut fina tröstpriser!

Foto: Aftonbladet Bild


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…