Annons

Annons

Tårarna i ”Bonde söker fru”: ”Kortslutning i huvudet”

Efter de två avslutande dejterna i "Bonde söker fru" ska bonden Dennis Andersson göra sitt slutgiltiga val mellan Annie och Liselotte. Men valet kantas av en hel del tårar – både av sorg och glädje. "Just nu känns det som om det är kortslutning i huvudet", säger han i programmet.

Dela
(297)

I säsongens näst sista avsnitt av ”Bonde söker fru” i TV4 står Dennis Andersson inför det svåra slutvalet.

Bild: TV4

Förra veckan gick Dennis på dejt med brevskrivaren Liselotte. En dejt som rymde både skratt, mer djupa samtalsämnen och kyssar.

Annons

– Just nu känns det som om det är kortslutning i huvudet. Jag har verkligen två fantastiska tjejer här på gården som har egenskaper som tilltalar mig. Just nu är jag inte säker, säger Dennis Andersson inför det svåra valet.

Både tjejerna och Dennis är uppenbart nervösa när han ska lämna sitt besked. Det är med tårar i ögonen han berättar för Liselotte vilket val han har gjort.

– Jag har bestämt mig för att jag vill fortsätta dejta Annie, säger han i programmet.

Bild: TV4

Början på en kärlekshistoria

När det sedan är dags för Dennis att berätta för Annie om sitt beslut blir även det ett väldigt känslosamt möte. Annie behöver några sekunder på sig för att ta in vad Dennis precis sagt. En glädjetår rinner sedan ner för hennes kind.

– Jag tror att detta kan vara början på en fantastisk kärlekshistoria, säger Dennis Andersson.

Bild: TV4

Dennis och Annie får sedan åka på en resa till Frankrike och Nice där de även får träffa de andra bönderna – Joacim Rickling, Marcus Sjöberg och Johan Petersson.

”Bonde söker fru” sänds klockan 20 på onsdagar i TV4!

Läs mer:

Oväntade hinten i ”Bonde söker fru”;: ”Perfekt till bröllopsfesten”


Läs mer om:

Dela
(297)Annons


Annons

Laddar nästa sida…