Annons

Annons

Tapas med skinka & melon

Små munsbitar med smak av sött och salt.

Dela
(0)

Tapas med skinka och melon

4 port
½ galiamelon
100 g rucolasallad
200 g parmaskinka

Dressing
½ knippe persilja
1 knippe gräslök
1 dl olivolja
saft från ½ lime
50 g sötmandel
salt

Dekoration
1 knippe rädisor

Gör så här

Annons

1. Kärna ur melonen, skär bort skalet och skär melonen i bitar. Skölj och lägg upp salladen på tallrikar. Placera melonbitarna på salladsbädden. Stick skinkskivorna (dela skivorna om de är stora) på tandpetare och stick tandpetarna i melonbitarna.

Gilla Hemmets på Facebook

2. Dressing: Mixa ingredienserna väl i en matberedare eller med stavmixer. Smaka av med salt. Häll dressingen över salladen vid servering.

3. Dekorera med skivade rädisor.

 

Läs mer

Läcker melonsallad

Sparrismousse med parmachips

Starta med en ruta

 

Av Ellinor Varady

Foto: Pontus Ferneman



 

Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…