Annons

Annons

Tänk att jag trillade dit!

Dela
(0)

Jag har skaffat mig en dra-matenkärra!  Jojomensan! Men det satt långt inne kan jag lova! Redan i februari när jag kom hit ner bil-lös och gnällde lite efter mina små inköpsrundor med tunga kassar föreslog min kloka svärdotter att jag skulle skaffa mig en! Jag gav henne bara mörka ögonkast och påpekade att så gammal hade jag minsann inte blivit! Så envist och med ont i ryggen bar jag på om man säger så…

Annons

 Men nu när jag kom ner igen och det var så tryckande varmt tänkte jag på hennes goda råd och man är väl inte sämre än att man kan ändra sig! Får väl börja acceptera att man inte är 18 år och vältränad längre…  I kvarteret här finns ALLT man letar efter i den lilla asiatiska bazarbutiken. Vad sägs om leopardmönstrade innersulor för 7:-? Nu var det ju inte dom jag behövde utan en dra-matenkärra – och den fanns! Perfekt med rejäla hjul och lagom diskret i brunt så jag invigde den direkt! Himmel så bra! Ringde svärdottern som jublade och sa: ” Så bra! Jag har faktiskt funderat på att köpa en själv men nu kanske du lämnar  kvar din här när du ska åka hem?” Självklart – och plötsligt kände jag mig både ung och pigg igen!


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…