Annons

Annons

Ta dina drömmar på allvar!

Dela
(0)

Underliga, obehagliga eller helt underbara… Alla har vi drömmar, men få är medvetna om att de faktiskt kan hjälpa en att förändra saker i ens liv.

– Att inte bry sig om sina drömmar är som att få ett brev och kasta bort det utan att öppna det, säger Johan Ohlson, journalisten som utbildade sig till drömcoach efter att ha haft en mardröm om vilda hästar…

Annons

En drömcoach är en person som hjälper dig att förstå vad det omedvetna vill säga dig genom drömmarna. Tolkningen görs genom samtal där drömmaren själv ska komma till insikt, långt från de drömlexikon där en symbol betyder samma sak för alla.

– Det handlar inte om spådomar, utan om psykologi, säger Johan i Hemmets Veckotidning nr 6.

Själv fick han hjälp att tolka en mycket stark mardröm där han var instängd med vilda hästar i en hage och höll på att bli ihjältrampad.

– Mitt äktenskap fungerade inte och när jag förstod vad drömmen ville säga mig blev det skilsmässa, berättar Johan som sedan dess låtit drömmarna vägleda honom genom livet.

Vill du att Johan ska tolka din dröm? Skriv ner drömmen så detaljerat som möjligt och skicka in drömmen och ditt namn och adress till Drömtolkning, Hemmets Veckotidning, 209 82 Malmö senast den 16 februari så kan du bli en av dem som får din dröm tolkad i tidningen av Johan Ohlson. Eller mejla in din dröm till [email protected] skriv Drömtolkning i ämnesrutan.

 

Illustration: Louise Lindow

Foto: Kurt Pettersson


Läs mer om:

Dela
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…