Annons

Annons

Summan av lasterna…

Dela
(0)

knytis

 

Vi kallades till barnens skola för att bjuda på nyttig mat från våra hemländer. Denna knytis skulle uppmärksamma ett längre skolprojekt, där fyrorna studerat skillnaden mellan kolhydrater och proteiner och hur nyttig och onyttig mat påverkar kroppen.

Annons

I ett av de mer populära experimenten marinerades kycklingben i en läskedryck som jag inte tänker ge textreklam.

Kycklingbenen blev svarta.

Isa, lillebror och jag bjöd på köttbullar. Glutenfria, eftersom Isa är glutenintolerant.

De andra barnen (läs: föräldrarna) bjöd på fruktsallad, pastasallad, sushi i flera varianter, piroger och majsbröd.

Jag tänker inte bedöma graden av nyttighet i de andras mat. För om livet lärt mig något, så är det att summan av lasterna är konstant. Slutar du röka går du inte sällan upp i vikt eftersom din hunger verkar öka. Själv äter jag relativt nyttigt men rör i princip inte på mig såvida jag inte blir jagad eller deltar i ko-släppet på byaloppisen.

Men jag kunde inte låta bli att le åt killen som glatt kom inskuttandes på knytisen – med Shanghais största hämtpizza.

Heja!

PS. Mina glutenfria köttbullar gör jag med majsmjöl.

 

 


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…