Annons

Annons

Stort horoskop – så blir din sommar!

Vad säger stjärnorna om din sommar? Ska du satsa på kärlek, vänskap eller karriär? Vi bjuder på ett stort sommarhoroskop med tips och goda råd för alla stjärntecken!

Dela
(90)

Sommarhoroskop 2015

Här hittar du ditt veckohoroskop

Stort årshoroskop för 2015

 

Horoskop för sommaren 2015 av astrolog Nina Skjemstad

Väduren 21.3–20.4

Goda råd
Ge kreativiteten spelrum utan att gå till överdrift.
Glöm inte att ge dina nära och kära uppmärksamhet.

Annons

Allmänt
De här sommarmånaderna är det frestande att ta ledigt och bara njuta av livet, men för många är det också stort fokus på hur man på bästa sätt kan göra vardagen effektiv och uträtta mycket på kort tid. Många uppgifter väntar och konsten är att prioritera och välja med omsorg. Fram till 22 juni kommer du lägga mer tid på sociala sammanhang. Arbetar du med försäljning, inom skolan eller med någon form av kommunikation, är du i ditt esse i den här perioden. Ta chansen att knyta kontakter och marknadsföra dig själv. Dina specifika egenskaper ger stora möjligheter till nöjen i sommar. Du kan känna dig på topp och verkar både optimistisk och glad, även om du ibland har mycket att tänka på.

Gilla Hemmets på Facebook

Jobb och pengar
Våren har inneburit fokus på inkomster och vad du kan tjäna på att erbjuda dina tjänster. Den satsning du gör på din karriär nu kommer att ge resultat senare. Att stärka dina kunskaper ger dig fördelar i det långa perspektivet. Från 23 augusti till 23 september är det ett ökat fokus på dina arbetsuppgifter. Kanske kommer du också att avsluta vissa uppgifter till förmån för andra eller börja med något du inte har engagerat dig i tidigare. Effektivisering ger möjlighet att göra mer. Om du har investerat i egendom kan du se fram mot en positiv utveckling. Det gäller att få ordning på räkningar och försäkringar så att du kan slappna av och njuta av det du har investerat i.

Hem och familj
Familjerelationerna blomstrar mellan 22 juni till 23 juli. Ta chansen att bjuda in familj och vänner till sociala sammankomster och trevliga stunder tillsammans. Det är det bästa sättet för dig att stärka självkänslan och självförtroendet i den här perioden. Från 23 juli är du mer engagerad i barn och eventuella barnbarn. Fundera på vad du vill bidra med. Att vara i farten gör att du inte har tid att hålla ordning hemma, så sätt av lite tid till det.

Kärlek
Singlar har möjlighet att möta sin utvalda de här sommarmånaderna. Romantiken och kärlekslivet blomstrar i juni, juli och fram till 11 augusti. Även om du gillar äventyr ska du vara medveten om att det här är en lämplig tid för att helhjärtat ägna sig åt kärleken. Att bjuda med din partner på äventyr kan utveckla förhållandet och fördjupa relationen. Du är själv stadd i en betydande utveckling och har varit så i två-tre år. Därför nöjer du dig inte med det gamla vanliga. Du behöver spänning i tillvaron och gillar utmaningar som gör att du växer. Din partner får kämpa för att hänga med i allt du vill göra. Glöm inte att involvera hen i dina aktiviteter så att ni kan dela fler gemensamma upplevelser.

 

Oxen 21.4–21.5

Goda råd
Njut av livet!
Stärk dina personliga egenskaper!

Allmänt
Månförmörkelsen tidigare i april sätter sin prägel på sommaren i år och antyder att det kommer en tid då vardagen kommer att förändras för många oxar. Förändringen kan handla om allt från hälsa och dagliga rutiner, såväl som livsstil och arbetsuppgifter. Det gäller alltså både privat och i yrkeslivet. Ge dig tid att definiera vad du vill och inte vill, gör en plan och ta tillfället i akt att göra förändringar. En ny vardag är på väg för många oxar, vare sig de vill flytta ihop med någon, separera, avsluta uppgifter eller börja med något nytt. Fundera igenom och analysera vad det är du vill. Försommaren är din säsong!

Jobb och pengar
Din privatekonomi behöver justeras. För några kan det innebära att man binder upp sig till något, investerar eller säljer något som ger intäkter. Bank- och försäkringsfrågor kan dyka upp i perioden och det kan bli aktuellt att skriva avtal. Var uppmärksam på detaljerna i alla sammanhang. Granska noga innehållet i det du ska signera för att undvika missförstånd. Det här är också en viktig period för dig att omvärdera vad du vill lägga tid och resurser på.

Hem och familj
Jupiter befinner sig i området för hem och familj vilket kan leda till positiva förändringar för många. Kanske blir du sambo eller så utvidgas familjekretsen på något sätt. Kanske blir det rent av bröllop?
Många oxar lägger mer tid på familjen och bjuder gärna in till släktträffar och familjemiddagar.
Att renovera, bygga ut eller förbättra sin bostad är också aktuellt i sommar. Kärleken till hemmet växer och det gör att man lägger mer tid på allt som involverar materiella värden i bostaden. Försök att inte vara alltför envis – det är inte bästa sättet att lösa saker på. Flexibilitet och förändringsvilja är ett måste i alla lägen.

Kärlek
Ditt kärleksliv har varit pressat i ett par års tid och nu ser det ut att lossna. I september sker det en solförmörkelse som påverkar kärlek och romantik. Det indikerar både avslutningen av en fas och inledningen av en annan. Singlar kan möta sin utvalda i slutet av sommaren. Behovet av närhet ökar. Din planet Venus bjuder på fördjupning av kärleken från 25 juli till 5 september, speciellt i sammanhang som rör hemmet och samboende. Uppstår det oenighet gäller det att hitta en ny, gemensam plattform eller nya värderingar som passar båda parter.

 

Tvillingarna 22.5–21.6

Goda råd
Dela med dig av dina talanger!
Tala klarspråk så får du bättre svar!

Allmänt
Planeten Merkurius signalerar att du fram till 11 juni har en period av eftertänksamhet och reflektion. För att undgå missförstånd är det viktigt med ordning och reda. Många bollar i luften kan lätt skapa kaos utan struktur. Mars och solen kommer in i ditt tecken i slutet av maj vilket ger ett postitivt inflytande under en lång period. Du får ett överskott av energi och ökad attraktionskraft. Dina åsikter har stort genomslag och du kan påverka din omgivning till att se saker på ditt sätt. Du har möjligheter att uträtta storverk!

Jobb och pengar
Planeten Venus ger dig kraft i början av perioden och gör att du kan prestera bättre än vanligt. Din kreativitet ökar och du får positiv feedback. Du har en samlande roll och kan hamna i en ledarposition om du så vill. Du är i centrum i många sammanhang och har stora möjligheter att uppnå det du önskar. Bjud på dig själv så får du mycket tillbaka. Karriärsmässigt är det här en mycket framgångsrik period.

Hem och familj
En solförmörkelse i september får dig att se saker från ett annat håll. Mycket tyder på att något nytt händer i ditt privatliv och att du kan lägga en fas bakom dig. Men att släppa något innebär att man måste veta vad man önskar sig i stället. Att skilja agnarna från vetet är det som öppnar dörren till det du önskar i framtiden. Det gäller vara tydlig med vad du vill. Att fly från viktiga saker som måste upp i ljuset gör dig bara utsatt och löser ingenting. Bygg ditt liv och dina relationer som du vill ha det – en gång för alla.

Kärlek
Saturnus position gör att många omvärderar sin relation mellan 15 juni och 18 september. Vissa binder sig och planerar bröllop. Vardagsdetaljer blir föremål för diskussion för dem som lever i relationer. Intensiva samtal om vad man gör och vilka förpliktelser man har engagerar dig och din partner. Ta diskussionen och sopa inget under mattan!
Under sommaren funderar du mycket på dig själv, kanske t o m på din image och ditt utseende, men också på din roll i ditt eget liv. Det gäller att du blir sams med dig själv och gör aktiva val för framtiden. Sommaren blir en avgörande tid om du har en nära relation och det kommer bli tydligt för dig vad du måste prioritera. Var medveten om dina egna handlingar och se hur du själv kan bjuda in mer kärlek och romantik i ditt liv. Tiden är inne för betydelsefulla avgöranden i parförhållanden. Singlar kan möta sin utvalda i slutet av perioden.

 

Kräftan 22.6–22.7

Goda råd
Det behövs passion för att lyckas!
Dags för en nystart i privatlivet!

Allmänt
Det här är en mycket spännande sommar för många kräftor! Jupiter befinner sig i tecknet fram till augusti och öppnar för möjligheten att öka inkomsterna och stärka din position. Jobbet du har gjort det senaste året bidrar till att vidga horisonten i allt du företar dig. Saturnus bidrar till en seriös hållning och gör dig både uthållig, tålmodig och stark. Det du gör blir uppmärksammat och du kan chocka omgivningen med dina rebelliska påhitt. Om du vill byta karriär är den här sommaren en utmärkt period för detta. Det gäller också om du vill göra förändringar i privatlivet. Strunta i det som varit, även om det är enklare sagt än gjort. Ta dig tid att tänka igenom som varit så att du kan lägga det bakom dig och fokusera på framtiden!
Några upplever att relationen till den äldre generationen blir bättre.

Jobb och pengar
Jupiter ger dig möjlighet att växa! Uranus passerar också området för karriär och antyder oväntade händelser. Men de största förändringarna är förmodligen redan över. Nu är det dags att stärka tryggheten där du befinner dig. Ta chansen och utveckla dina kunskaper och spela på fler strängar på din lyra. Jobbet du gjort och gör nu är det som kommer att ge dig möjligheter framöver. Konststycket är att vara ihärdig men samtidigt våga tänka stort och inte låta sig begränsas av trånga ramar. Du kan få andra att tro på det du själv vill!

Hem och familj
Mycket tyder på att du vill flytta och förändra ditt boende. För några kan det betyda försäljning eller köp av en bostad, för andra kan det betyda en investering i en sommarstuga eller en något nytt till hemmet. Vårens solförmörkelse förstärker behovet av att släppa historien och det som varit. Vissa kan vilja ömsa skinn helt och byta ut hela sitt hem under året, både huset och inventarierna.

Kärlek
Ditt kärleksliv har stått under Plutos inflytande en tid och det signalerar stora förändringar. Uranus och Plutos kontakt de sista fyra åren har i perioder skapat turbulens i de nära relationerna. Nu är den mest intensiva perioden över och du får möjlighet att fokusera på framtiden. Men det betyder också att avgörande beslut måste tas i sommar. Det kan inte fortsätta i samma intensiva tempo som tidigare. Varva ner så blir det lättare för dig att hitta inre ro och skapa en bättre balans i din relation. Att hitta rätt i de vardagliga rutinerna är viktigt för framtiden. En gemensam livsstil som bygger på gemensamma intressen och en bra fördelning av ansvar ger relationen ett positivt lyft.

 

Lejonet 23.7–23.8

Goda råd
Ta hand om din hälsa!
Se dina egna behov!

Allmänt
Jupiter stannar i ditt tecken fram till 11 augusti. Det kan innebära att du genomgått en betydande utveckling sedan förra sommaren. Många känner stark längtan efter frihet och har redan gjort val som bidragit till att man känner sig friare och fått uppleva nya äventyr. Merkurius gör att du tänker på framtiden både i relationer och vad du tror på. Längtan efter det goda livet ökar från 20 juni och håller i sig till slutet av sommaren. Var uppmärksam på din tendens att vara självupptagen… För att få kreativiteten att blomstra ska du ta hålla fast vid det du vill ha och utveckla de tankar och idéer du får.

Jobb och pengar
Många lejon har bytt position på jobbet och fokuserar nu på att utvecklas vidare och växa ytterligare. Jupiters närvaro i ditt tecken kan göra att nya jobberbjudande kan dyka upp. Solen befinner sig i ditt tecken mellan 23 juli och 23 augusti och inbjuder till självutveckling. Då får uppmärksamhet och möjlighet att glänsa. Privatlivet har förstås störst prioritet i sommar, men framåt hösten känner du komemr du känna en ny, inre styrka.

Hem och familj
Saturnus resa genom privatlivet de två sista åren har varit krävande för många lejon. Nu är Saturnus här igen, en kort period mellan 15 juni och 18 september. Det ger dig möjlighet att släppa tankarna på det som varit. Några upplever att förhållandet till föräldrarna ändras och går in i en ny fas. Andra ser slutet på en krävande tid som lett till betydelsefulla avgöranden. Många kan ha bytt bostad eller renoverat. Tiden är inne för att bygga en inre trygghet, baserat på kärlek både till sig själv och till din omgivning. Nya perspektiv, gemensamma mål och intressen hjälper dig att knyta varaktiga band i dina relationer. Genom att ta hand om sig själv kan du också hjälpa andra.

Kärlek
Ditt kärleksliv präglas av att du tar kärleken mer på allvar än tidigare. Saturnus inflytande gör det svårt att dölja bristerna som kan komma i dagen. Du tar förmodligen mer ansvar för relationen än vad din partner gör samtidigt som du kräver mer av er båda två. Det är naturligt att sätta gränser när du känner att förhållandet inte ger det du vill. Jupiter ger dig möjlighet till utveckling och det är delvis upp till dig vilken respons du får i din relation. Tar du dig själv på för stort allvar kan du mista allt eller verka avvisande mot någon. Ta vara på din humor så får du god respons.

 

Jungfrun 24.8–23.9

Goda råd
Var tydlig både hemma och på jobbet!
Värna närhet och intimitet.

Allmänt
Merkurius gör dig mer klarsynt i allt som har med ambitioner och karriär att göra. Du får möjlighet att fördjupa dig i vad du vill prioritera och fokusera på framöver. Det kan innebära att du gör justeringar i ditt liv. Behovet av erkännande och bekräftelse förstärks liksom önskan om att uppnå goda resultat. Det inre arbete du gör i sommar kommer att ge resultat i höst. När Jupiter går in i ditt tecken 11 augusti kommer du få uppleva en spännande utveckling i minst ett år framöver. Du kan skatta dig lycklig som får möjlighet till nya möten och berikande erfarenheter. Det är 12 år sedan planeten befann sig i ditt tecken senast.

Jobb och pengar
Sol- och månförmörkelserna tidigare i år har inflytande på hur framgångsrik du blir resten av året. I början av sommaren funderar du djupare kring dina framtidsplaner och hur dina ambitioner ser ut framöver. Har du negativa tankar blir de uppmärksammade av din omgivning. Håll fast vid de positiva tankarna så får du möjlighet att göra det bästa av det du har. Saturunus återkomst i tecknet 15 juni till 18 september sätter fokus på kommunikation och förmedling av budskap. Du lär dig något viktigt i den här perioden.

Hem och familj
Kommunikation och tydlighet gäller även här i sommar. Om du märker att någon familjemedlem behöver extra hjälp eller stöd är det förmodligen du som känner att du ska ta det ansvaret. Energinivån ökar i sommar. Solförmörkelsen i ditt tecken i september signalerar ett nytt förhållningssätt till dig själv, din kropp och ditt utseende. Det kommer också att påverka din livsstil och dina nära relationer. Självförtroendet ökar och nya aktiviteter lockar som stärker både kropp och själ. Några kan uppleva att de får en ny roll i familjen, blir föräldrar eller får barnbarn. Några kan ta avgörande beslut när det gäller var och hur man vill bo.

Kärlek
Solförmörkelsen i mars har inflytande över ditt kärleksliv i minst ett år och ger signaler om att börja om. Innan du engagerar dig djupare i ett redan existerande förhållande eller i ett nytt, är det bra att fundera över de egna behoven och önskningarna. Frihetslängtan kan vara stor och göra att du inte vill binda dig så hårt som din kära vill. Samtidigt är tiden inne för att ta förhållandet på allvar, att tydliggöra vad du vill få ut av relationen. Den här sommaren är en avgörande period för många. Se till att du agerar med gott samvete och bidrar med din del för att realisera drömmen om kärleken.

 

Vågen 24.9–23.10

Goda råd
Släpp det som håller dig tillbaka!
Lita på dig själv!

Allmänt
Månförmörkelsen i ditt tecken i april kommer att prägla resten av sommaren. Mycket tyder på att du är i färd med att fullgöra och komplettera något och kan släppa det som varit. För några leder det till att de släpper sina hämningar och begränsningar. I början av juni kan du se många saker med andra ögon än tidigare. Det här är en period som lämpar sig för att sätta upp nya mål och tänka i andra banor. Drömmer du om att skriva eller lära ut något kan du skapa något som andra har nytta och glädje av. Solens färd genom tecknet 21 juni till 23 juli sätter fokus på livsmål och karriär och Jupiter öppnar för nya kontakter som kan vara viktiga på vägen.

Jobb och pengar
Karriären för en skjuts av solen. Från 16 juni till 18 september ökar möjligheterna att stärka ekonomin betydligt. Det är dags att lita på dig själv, dina förmågor och egenskaper. Nya kontakter och vänner kan leda dig in på nya stigar och ge dig nya, spännande möjligheter. Titta framåt! Det här är ett viktigt år på alla plan, så glöm inte att ta hand om din hälsa. Nya, spännande arbetsuppgifter väntar om du håller blicken fast mot horisonten”.

Hem och familj
Kontakten mellan Uranus och Pluto har skapat krävande situationer i nära relationer för många de senaste åren. Detta håller på att avta och mycket ser ut att lösa sig framöver. I sommar kan du uppleva att jobbet tar bort lite fokus från familjen och privatlivet, men det är upp till dig att bestämma hur det ska bli. Om det är konflikter i relationen är det dags att återupprätta balansen. Låt inte något fortsätta som inte bidrar till glädje och harmoni. Fundera över dina livsmål och värderingar, även i privatlivet. Det kan vara så att du får mer ansvar för vissa saker i förhållande till syskon framöver.

Kärlek
Månförmörkelsen i april påverkar ditt kärleksliv och du ser på dig själv med andra ögon. Mycket tyder därför på att du är redo för en förändring. Dina egna svagheter kommer upp till ytan i den här processen och ökar behovet av förändring och förbättring. Både kärleksförhållanden och vänskap kan utvecklas positivt i sommar. Några kan gå tillbaka till sitt ex, andra kan omvärdera sina nuvarande relationer. Ta dig själv och kärleken på allvar men glöm inte att sätta dina egna gränser.

 

Skorpionen 24.10-22.11

Goda råd
Lös det som behöver lösas!
Bena upp dina egna behov.

Allmänt
Trots ett ökat ekonomisk ansvar känner du dig lättare till sinnet än tidigare. Det du delar med andra framöver kommer betala sig längre fram. Fram till 21 juni är det riktas fokus mot nära vänner och gemenskap, inkluderat relationer på jobbet. Mellan 21 juni och 23 juli ökar dina möjligheter för reser och möten med andra kulturer. Mycket tyder på att du är öppen för att lära dig mer och ta emot den visdom som kommer till dig då. Lusten att dra dig bort från vardagens plikter ökar också. Du behöver en rejäl semester för att ladda batterierna.

Jobb och pengar
Lyckoplaneten Jupiter passerar området för karriär och öppnar nya dörrar för många skorpioner. Fram till augusti ligger fokus på allt som har med ambitioner och karriär att göra. Det kan bli förändringar på jobbet, kanske får du nya kollegor eller ny chef. Det kan också vara aktuellt att starta eget eller jobba mer hemifrån. Möjligheterna är många och Jupiter synliggör dem för dig. Lusten att utvecklas och växa ökar betydligt. Det är 12 år sedan planeten senast befann sig här och det som sker nu kan påminna om något som hände då.

Hem och familj
Det har varit lite turbulent på sista tiden och nu kan du äntligen se slutet på en krävande situation som har pågått i 3-4 år. Det är på tiden att du tar några avgörande beslut i privatlivet så att lugnet kan lägga sig. Mycket kan handla om fördelning av arbetsuppgifter eller ansvar, men det kan också handla om ett behov av att byta livsstil. Lägg fokus på en tydlig kommunikation, även med dig själv. När du är tydlig mot dig själv är det också lättare att vara tydlig mot dina nära och kära. Låt ingenting ligga och puttra under ytan utan upp med allt på bordet. En spännande utveckling på det här området kan leda till att familjen utökas, kanske i form av graviditet? En flytt eller investering i en bostad kan bli aktuell i sommar.

Kärlek
Nu är det fokus på de tillgångar som du delar med din partner. De som lever tillsammans kan behöva göra en översyn av sina gemensamma tillgångar och kanske ta kontakt med bank för bättre villkor. Det är också en bra tid för att investera i gemensamma aktiviteter eller egendom. För dig som har ett nytt förhållande kan det kanske handla om att flytta ihop. Oavsett vad det gäller innebär det en del utmaningar. Detta gäller också sex- och samlivet. Fokusera på att stärka intimiteten och närheten. Tiden är mogen för att knyta starkare band, att bygga den trygga plattform som är så viktig för ett bra kärleksförhållande.

 

Skytten 23.11-21.12

Goda råd
Utveckla dig själv.
Var tydligt med vad du menar!

Allmänt
I sommar är det fokus på förhållanden och värderingar som du delar med andra. Både professionellt och privat. Ditt sociala liv växer och utvecklas vilket många skyttar uppskattar. Möjligheten att resa och uppleva spännande äventyr med vänner är stor. Tänk efter vad du själv kan bidra med till dina nära utan att tappa dig själv på vägen. Från den 11 augusti ökar dina tankar kring mål och karriär. Då är tiden mogen för att bestämma vad du vill utveckla och prioritera framöver. Det är en förändring på gång i din arbetssituation. Både du och ditt liv är i en kraftig utvecklingsfas och det gäller att du sätter dig i förarsätet.

Jobb och pengar
Med Saturnus i ditt tecken och Jupiters inträde i Jungfruns tecken från den 11 augusti är detta en mycket spännande period i karriärsammanhang. Nya möjligheter dyker upp och att utveckla ditt sociala nätverk i sommar kan ge belöning för karriären i höst. Håll öronen öppna och lyssna till vad som sägs så att du inte missar viktiga detaljer.
Din förmåga att fullfölja projekt testas i sommar. Avsluta det du påbörjat innan du hastar vidare. Jupiters färd genom Jungfruns tecken signalerar ny jobberbjudanden och spännande arbetsuppgifter, kanske med mer resor. Även solförmörkelsen till hösten indikerar en nystart i karriären. En fas är över och en ny tar sin början.

Hem och familj
Ekonomiska utmaningar i kombination med barn kan uppstå i sommar. Kanske finns det delade åsikter om barnuppfostran? Det är dags att komma fram till vilka värderingar som ska gälla. Kontakten med föräldrar eller svärföräldrar ökar och goda råd erbjuds om du är vill ha dem. Bestäm själv hur du vill ha kontakten, sätt gränser för dig själv och var noga med att inte överskrida dem. Låt också andra veta var dina gränser är.

Kärlek
Du kärleksliv är under omprövning i sommar. Fram till 11 juni reflekterar du mer än vanligt. Ta dig tid att tänka igenom vad du vill ha i ett parförhållande och berätta det för din partner. Var noga med att uttrycka dig takfullt och inrte överdriva! Mycket pekar på att din partner behöver din uppmärksamhet i början av sommaren. Även om du från och till önskar mer frihet är det viktigt att vara tydlig med vilken slags frihet du vill ha. Bestäm dig för när du vill satsa på kärleken och när du vill satsa på dig själv.
Singlar kan möte nya tänkbara partners i sommar och ett passionerat äventyr kan ge dig det du drömmer om. Men ta inga onödiga risker! Det kan föra dig ut på alltför djupt vatten och skapa ångest.

 

Stenbocken 22.12-20.1

Goda råd
Ta tillvara dina möjligheter.
Ta initiativ till förändring!

Allmänt
I denna ljusa sommartid har du uppenbart behov av att dra dig tillbaka och tänka över dina möjligheter. När du har tid att koppla av kommer du inse vad det är du längtar efter. Du kommer förstå vad du behöver mer av och vad du kan vara utan. Ditt behov av att ställa upp för andra ser ut att bli tillfredställt i sommar. Du riskerar att drabbas av en inre sorg om du inte följer ditt hjärta och ger dig själv det du behöver. Erkänn vad som gör dig glad och gör de förändringar som behövs för att uppleva mer glädje i livet.

Jobb och pengar
Sol- och månförmörkelser påverkar karriären. Det verkar som om du söker förändring av i livet. För några kan det innebära nytt jobb medan andra kanske startar eget. Tiden är i alla fall mogen för att ta en funderare på om du trivs med det du gör eller om du vill göra något annat. Många Stenbockar har chansen att öka sina intäkter i sommar, i form av högre lön, en gåva eller ett arv. Om du ansöker om ett banklån har du också bra möjligheter just nu. Det gäller bara att du är säker på din sak, vare sig du vill investera, byta jobb, genomdriva en förändring eller släppa taget om någonting.

Hem och familj
Några Stenbockar har upplevt turbulens i privatlivet i perioder. Detta är på väg att lugna ner sig, men du kan få leva med efterverkningarna ett tag framöver. Det kan handla om att rensa ut och göra dig av med saker, renovera eller förnya hemma. Din inre rastlöshet kan tvinga dig ur din egen bekvämlighetszon. Men förhasta dig inte och gör inget i affekt. Skriv ner vad du vill förändra och gör en realistisk plan. Det är särskilt viktigt om du överväger att flytta. Det är nu du ska ta chansen att skapa den optimala situationen i ditt privatliv.

Kärlek
Ditt kärleksliv är utsatt för press, men det har stora chanser att bli bättre bara ni får mer kvalitetstid tillsammans. Visst är det bra att fokusera på ansvar och plikter, men blir det för lite närhet och sex uppstår snabbt en distans i förhållandet. Status och en höga positioner kan inte uppväga det inre välmående som kommer av en öppen dörr till hjärtat. Särskilt mellan den 22 juni till den 23 juli blomstrar många stenbockars kärleksliv. Det du ger till din partner i den här perioden får du tillbaka med råge. Utmaningen är tid och vardagssysslorna som ska hinnas med. Se till att skapa tid och plats för närhet och intimitet så kommer resten av sig själv. Tillåt er att glömma jobb och bekymmer och lev som om detta var den sista tid ni har tillsammans. Se varandra i ögonen och säg vackra saker till varandra.

 

Vattumannen 21.1-18.2

Goda råd
Reflektera över dina ägodelar!
Gör en insats för kärleken!

Allmänt
Både du själv och ditt kärleksliv är i en utvecklingsperiod i sommar. Fram till den 11 juni funderar du mycket över vad du själv bidrar med till din omgivning. Du omvärderar också hur du vill uttrycka dig i vissa sammanhang mot dina närstående. Kommunikation är en viktig faktor i det som händer den här sommaren. När det uppstår missförstånd gäller det att reda ut vad det beror på och klara upp saken.Venus bana från slutet av juli till början av september får problem att komma upp till ytan.

Jobb och pengar
En solförmörkelse i karriärområdet i september tyder på en nystart när det handlar om inkomster. Det kan också ha att göra med bank- eller försäkringskontakter, men någon form av förändring blir det. Troligen får du göra avkall på något till förmån för något annat i karriärsammanhang. Du får i alla fall bättre möjligheter att visa vad du kan och dina egenskaper kommer bättre till sin rätt.
Erkänn för dig själv vad du är färdig med och se till att röja undan sånt som du inte längre behöver så blir du mottaglig för nya värdefulla kontakter och samarbetsmöjligheter i den spännande tid som väntar.

Hem och familj
Hemmet och familjelivet är under inflytande av planeten Venus. Mellan den 25 juli och 5 september rör planeten sig bakåt och det signalerar tid för reflektion och omvärdering. Särkilt gäller detta parförhållanden och andra nära relationer. I sommar är det nödvändigt att något som tidigare har tryckts undan får komma upp till ytan. Tiden är mogen för att ta tag i det en gång för alla. Chansen att komma överens är stor och detta kan skapa lugn och balans i privatlivet. Vissa gemensamma värderingar är a och o för att kunna leva tillsammans.

Kärlek
Jupiter lyser upp ditt kärleksliv fram till 11 augusti. Det bäddar för en bra utveckling i förhållandet, även om några vattumän kan söka sig till nya relationer i sommar. För dig som lever i ett parförhållande är det en bra tid att fundera över vilken potential som finns. Venus rör sig bakåt i Lejonets tecken, som är ditt kärlekstecken, och det kan innebära vissa utmaningar. Men det kan i sin tur leda till att ni kommer närmare varandra, något som kan stärka banden. Det är upp till dig och din partner att avgöra vad ni vill göra av en tid som kräver en extra insats. Det lönar sig för dem som verkligen satsar. Förhållanden med äkta kärlek upplever starkare närhet, men svaga relationer riskerar att ta slut framåt hösten.

 

Fiskarna 19.2-20.3

Goda råd
Röj undan tidstjuvar.
Tänk nytt!

Allmänt
Solförmörkelsen i ditt tecken har gett en positiv start på året och den fortsätter att ge dig styrka i sommar. Många fiskar har lagt en fas bakom sig och startat en ny i år. Merkurius bana fram till den 11 juni kan leda till irritation och frustation i nära relationer. Det i sin tur kan få dig att tvivla på dina val. Mycket tyder på att du kämpar för det du står för. Mellan 21 juni och 23 juli faller det sig naturligt att fokusera på kreativitet och självutveckling. Saturnus rörelser mellan den 15 juni och 18 september kan få dig att omvärdera din riktning i livet. Du tar livet mer seriöst och inser vilka långsiktiga resultat dina val leder till.

Jobb och pengar
Saturnus inträde i Skyttens tecken får många att sikta högre och ställa större krav på sig själv. Många har gjort förändringar i sitt arbetsliv. En del har bytt jobb, andra har förlorat jobbet och måste hitta ett nytt arbete. Oavsett vad så ser det ut som om sommaren blir en tid av omvärdering och eftertanke. Något som har betytt mycket för dig tidigare har tappat i betydelse och du är beredd på att göra stora förändringar för att optimera livskvaliteten framöver. Det är dags att sätta nya mål, lägga en plan och följa den. Se till att inhämta nyttiga insikter och goda råd på vägen.

Hem och familj
Fram till den 11 juni står privatlivet i centrum och från slutet av juni till slutet av juli ökar uppmärksamheten kring barn och fritidsaktiviteter. Prioritera gärna aktiviteter som involverar lek och nöje i sommar. Sortera bort tidstjuvar som inte längre ger dig något tillbaka. Det kan gälla vänner, kollegor eller en partner som inte längre har något positivt att bidra med. Föräldrar och äldre släktingar kan behöva mycket uppmärksamhet i sommar. Försök sänka tempot, gör det som är nödvändigt och prioritera allt som kan bidra till lek och nöje.

Kärlek
Sommaren är en spännande tid för Fiskarnas kärleksliv. Solförmörkelsen i ditt tecken i mars och i jungfruns tecken i september signalerar en nystart i ditt förhållande till såväl dig själv som din partner. Från den 11 augusti och fram till nästa sommar har Jupiter stor påverkan på parförhållanden, vilket kan innebära en spännande romantisk utveckling. En fas är över och en ny börjar. Njut av den här härliga tiden och ta chansen att engagera dig helt och hållet i ditt förhållande. Du kommer få mycket mer tillbaka och uppleva en större inre trygghet. Svaga relationer riskerar däremot att bli än mer distanserade i sommar. Nu är det dags att bestämma sig för att satsa helt och fullt eller ge upp och öppna upp för något nytt. Singlar har stor chans att möta den rätta i sommar.


Läs mer om:

Dela
(90)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…