Annons

Annons

Stort månadshoroskop: Så blir maj!

Dela
(44)

Blir maj en bra kärleksmånad?

Blir det romantik i maj?

Väduren
21 mars–20 april
Det är dags att dra ner på takten och satsa på ett lugnare vardagstempo. Din ekonomi och dina värderingar hamnar i fokus. Var noggrann och dubbelkolla detaljer. Stå upp för dig själv och klargör vad som ligger närmast hjärtat. Mitt råd: Låt inte motstånd stå i vägen för din framgång.

Annons

Oxen
21 april–21 maj
Räkna med en aktiv månad med mycket liv och rörelse. Du blir lyssnad på och får uppmärksamhet för dina tankar och idéer. Nya inkomstkällor kan ge klirr i kassan. Den 23:e börjar en treveckorsperiod som passar bra för att gå tillbaka och se över detaljer kring din ekonomi. Mitt råd: Tänk långsiktigt.

Tvillingarna
22 maj–20 juni
Dra ner på tempot, gå tillbaka och avsluta ofärdiga projekt. Ge allting mer tid och försök att inte hänga upp dig på förseningar och problem som dyker upp. Den 21:a börjar allting gå i rätt riktning igen. Relationer är ett område som behöver mer uppmärksamhet. Mitt råd: Ett steg i taget.

Kräftan
21 juni–21 juli
Spendera tid med vänner och gör roliga saker tillsammans. Ett nära förhållande kan fördjupas och ge en riktig kärleksinjektion. Satsa på att renovera relationer som inte fungerat så bra på sista tiden. Rensa luften om det behövs och lös problem. Mitt råd: Ett gott gräl förlänger livet.

Lejonet
22 juli–22 aug
Ny inspiration kommer genom karriären. Lägg fram idéer och förslag till chefen. Du kan få positivt gensvar och möjlighet att etablera dig i en ny mer ledande roll. Ta vara på dina utvecklingsmöjligheter och tänk positivt så finner du de rätta lösningarna. Mitt råd: Ägna dig åt det du trivs med.

Jungfrun
23 aug–22 sept
Du kan möta motstånd. Ha tålamod och gå tillbaka och fixa till detaljer. Den 22:a faller pusselbitarna på plats. Din utmaning nu är att skapa bättre balans mellan familjelivet och karriären. Ta större kontroll och uppoffra dig inte till den grad att du glömmer bort dig själv. Mitt råd: Hitta vägen.

Vågen
23 sept–22 okt
Inkomster kan komma genom en partner, bank eller ett företag utan att du behöver anstränga dig speciellt mycket. En kärleksrelation kan stimulera ett inre sökande som ger nya insikter. Lär känna mer av dig själv på insidan. Mitt råd: Uppmärksamma dina innersta behov och släpp fram mer av dina känslor.

Skorpionen
23 okt–21 nov
Mycket kan kretsa kring relationer. Ett nytt romantiskt intresse kan växa fram dagarna runt den 9:e. Släpp fram kärleksflödet och satsa på att både förbättra och fördjupa nära relationer. Den 22:a kommer klarhet och det blir lättare att fatta praktiska beslut. Mitt råd: Ömsesidig tillit och respekt.

Skytten
22 nov–20 dec
Arbete och hälsa står i centrum denna månad. Satsa på att skapa hälsosamma vardagsrutiner och bryt dåliga vanor. Problem kan uppstå i kommunikationen med kollegor. Från den 22:a blir det bättre flyt. Kom till rätta med vad som står i vägen för din lycka. Mitt råd: Se varje dag som en gåva.

Stenbocken
21 dec–20 jan
Räkna med en positiv månad som berikar dig själv och ditt kärleksliv. Satsa på kreativa aktiviteter som skapar inre harmoni och glädje. Spendera tid med barnen och gör roliga aktiviteter tillsammans. Sista veckan kommer med ökat ansvar. Mitt råd: Uppskatta de små tingen.

Vattumannen
21 jan–19 feb
Nu är en bra tid för vila och återhämtning. Livet kan vara i balans mer eller mindre hela månaden. Satsa på att skapa inre och yttre harmoni och gör det vackert omkring dig. Det inre lugnet är den bästa grogrunden för kreativitet. Mitt råd: Inspireras av skönheten omkring dig.

Fiskarna
20 feb–20 mars
Du kan känna lugn och ro omkring dig och utveckla inre harmoni. Läk hjärtesår och skapa ny balans i tillvaron. Bygg upp din inre styrka och förbered dig på nya utmaningar som kan komma sista veckan. Var mer här och nu och stå i din kraft. Mitt råd: Utveckla mer självtillit och bättre självkänsla.


Läs mer om:

Dela
(44)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…