Annons

Annons

Stort månadshoroskop – så blir juni!

Stort månadshoroskop för alla stjärntecken. Hur blir din juni? Ska du satsa på kärlek, familj eller karriär? Kolla in ditt horoskop hos oss!

Dela
(39)

juni horoskop

Väduren
21 mars–20 april
Din känslighet ökar och du är extra påverkbar nu. Undvik de stora besluten. Var öppen för nya idéer och försök att se det positiva. Lägg energi på konstnärliga och andliga aktiviteter som inspirerar själen. Något oväntat kan dyka upp. Mitt råd: Låt en bra film bli din terapeut i soffan.

Annons

Oxen
21 april–21 maj
Ekonomi och värderingar står i centrum. Definiera var du står i förhållande till dina ideal. Överensstämmer dina åsikter med dina handlingar? Du kanske måste försaka några ägodelar, men kan i gengäld vinna större personlig frihet. Lägg tid på vänner och kreativa aktiviteter. Mitt råd: Höj självkänslan.

Gilla Hemmets på Facebook

Tvillingarna
22 maj–20 juni
Krav och ansvar sätter press på ett förhållande. Skapa bättre balans mellan dina egna och andras behov. Efter den 5:e blir det lättare att lösa problem och återskapa harmoni. Lägg fram idéer och förslag. Vinst kan komma genom hem och egendom. Resor och studier ligger rätt nu. Mitt råd: Vidga horisonten.

Kräftan
21 juni–21 juli
Arbete och hälsa fortsätter att stå i fokus första veckorna. Låt dig inte påverkas negativt om du inte får den uppmärksamhet du förtjänar på jobbet. Ge dig själv bekräftelse på både den du är och för allt bra du faktiskt gör. Mitt råd: Låt ditt hjärta visa vägen och ha fullkomlig tillit.

Lejonet
22 juli–22 aug
Problem i relationer kan komma och dessa behöver hanteras omedelbart. Orealistiska drömmar kan kraschlanda
i verkligheten. Undvik att trycka ner
dina känslor och rensa luften lite då och då. Ta vara på en period av kärleksyra första helgen i juni. Mitt råd: Ett gott gräl förlänger livet.

Jungfrun
23 aug–22 sept
Månaden börjar med tufft jobb och ökat ansvar. Men nymånen den 5:e passar bra för nystart i karriären. Det finns större utrymme för personlig utveckling och egna intressen. Tänk måttlighet och undvik överdrifter. Risken är stor att du tar på dig mer än du orkar. Mitt råd: Inre och yttre balans.

Vågen
23 sept–22 okt
Månaden börjar i moll men slutar i dur. Problem kan uppstå i relationer som kräver att du måste ta mer ansvar. En utbildning kan locka, men lösa trådar måste bindas samman först. Stress kan påverka immunförsvaret. Ta hand om hälsan och skapa balans i vardagen. Mitt råd: Tänk välbefinnande.

Skorpionen
23 okt–21 nov
Månaden kan börja med ett ekonomiskt bakslag. En förhoppning du gått och drömt om kan också sluta med kraschlandning i verkligheten. Tappa inte modet, allt blir bättre inom kort. Satsa på att ta ett steg tillbaka och skapa nya mer hållbara strukturer. Mitt råd: Realistiska mål och drömmar.

Skytten
22 nov–20 dec
Problem kan uppstå i relationer som skapar ett inre motstånd. Ett ökat ansvar kan testa ditt frihetsbehov. Om du accepterar den långa och mödosamma vägen, kan du skörda goda resultat lite längre fram. Ta ett steg i taget. Mitt råd: Tänk inte på allt du har framför dig och släpp stressen.

Stenbocken
21 dec–20 jan
Fortsätt att bygga på den grund du skapat tidigare i år. Men dra ner på takten kring arbete och lägg mer energi på att ta hand om hälsan. Nya vardagsrutiner
kan bidra till ökat välbefinnande.
Dina samtal med kollegor förbättras efter den 5:e. Mitt råd: Ifrågasätt allt, även om du tror det stämmer.

Vattumannen
21 jan–19 feb
Månaden börjar med ett visst motstånd. Ett ökat ansvar för barnen och familjen kan prägla din vardag. Från den 13:e kan idéerna sprudla. Öppna dig för nya erfarenheter och satsa på ditt personliga självförverkligande. Utveckla projekt som ligger dig varmt om hjärtat.
Mitt råd: Identifiera din styrka.

Fiskarna
20 feb–20 mars
Du drömmer om att hitta det perfekta förhållandet och längtar efter att utveckla en djupare kontakt. Sommaren kan göra dig mer känslomässigt motiverad att träffa rätt person, eller rätt vänner, som
du kan dela gemensamma intressen med. Mitt råd: Kärleksfull uppmärksamhet och glädje.

 

Veckohoroskop för alla stjärntecken hittar du här >>

Tidigare månadshoroskop hittar du här >>

Årshoroskop för 2016 hittar du här >>


Läs mer om:

Dela
(39)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…