Annons

Annons

Stort månadshoroskop – så blir juli!

Stort månadshoroskop för alla stjärntecken. Hur blir din juli? Ska du satsa på karriär, långsemester, familj eller kärlek? Kolla in ditt horoskop hos oss!

Dela
(51)

julihoroskop

Kolla in ditt horoskop för juli här!

 

Väduren
21 mars–20 april
Månaden börjar med buller och bång i kärlekslivet. Var uppmärksam och lyssna in, var lyhörd för små nyanser. En nystart kring hem och boende passar utmärkt runt nymånen den 4:e. Sätt familjen i centrum och spendera mer tid hemma. Din intuition blir starkare nu.
Mitt råd: Välj väg i korsningen.

Annons

 

Oxen
21 april–21 maj
Du kan upptäcka att du är på väg åt ett annat håll än du tänkt från början. Men glimtar av en lovande framtid börjar visa sig under sommaren och därför finns ingen mening att återvända till tidigare planer. Kärleksparet Venus och Mars skapar läge för kärlek och romantik.
Mitt råd: Lev ut passionen!

 

Tvillingarna
22 maj–20 juni
Ta ledigt och njut av sommaren tillsammans med familj och vänner. Ta hand om ditt välbefinnande, återställ den inre balansen och gör det som känns viktigt och får dig att må bra. Ge tid till kärlek och romantik. Ta tacksamt emot det som kommer till dig nu.
Mitt råd: Hela din själ och ditt hjärta.

 

Kräftan
21 juni–21 juli
Din energinivå höjs rejält nu, passa på att ladda upp batterierna. Var öppen för att skapa nya kontakter. Lär av andra och utveckla nya redskap som kan komma till användning för framtida jobb och inkomstmöjligheter.
Mitt råd: Ta ett steg i riktning mot dina drömmar.

 

Lejonet
22 juli–22 aug
Satsa på ett lugnare tempo. Ägna dig åt själsliga aktiviteter som hjälper till att bevara lugnet när du hamnar i stressfyllda situationer. Från den 22:a får du mer energi. Personer i din omvärld kan sätta press på dig i omgångar.
Mitt råd: Träna på att sätta gränser och bevara den inre harmonin.

 

Jungfrun
23 aug–22 sept
Vänskap och andra relationer står i centrum och kan inspirera dig till utveckling och framgång. Undvik att trycka ner dina känslor och rensa luften lite då och då. Ta vara på en period av kärleksyra i början på månaden. Koppla av och njut av sommaren!
Mitt råd:
Få ut mer av livet och relationer.

 

Vågen
23 sept–22 okt
Du har medvind och kan attrahera personer som kan gynna din framtid. Personer i auktoritetsställning är positivt inställda, och kan ge dig fördelar i karriären. Sista veckorna passar perfekt för umgänge med människor du delar intressen med.
Mitt råd: Be om löneförhöjning.

 

Skorpionen
23 okt–21 nov
En nöjesresa passar utmärkt. Vidga dina vyer, res ut i världen och se nya platser. Eller satsa på att vidareutbilda dig och gör allvar av en karriärdröm. Sätt upp ett mål som känns helt rätt i själen och i ditt hjärta. Förnya din livskraft och din livslust.
Mitt råd: Må bra och njut mer av livet.

 

Skytten
22 nov–20 dec
Du kan ha framgång i karriären trots semestertider. Var öppen för nya erbjudanden som kan leda till goda inkomstmöjligheter. Dina framgångar kan få dig att omvärdera dig själv. Du kan höja självkänslan och öka självförtroendet.
Mitt råd: Är du inte motiverad, byt inriktning och mål.

 

Stenbocken
21 dec–20 jan
Sommaren blir en bra tid för skön avkoppling, nära relationer och umgänge med vänner. Ta hand om ditt hem, pyssla i trädgården och njut av ledighet. Slösa inte bort din energi på att vara irriterad under sista veckan. Gör val som skapar inre ro och harmoni.
Mitt råd: Njut av livet till fullo.

 

Vattumannen
21 jan–19 feb
Trots semestertider tänker du mest på arbetet hemma. Om ditt kärleksliv varit något av en berg och dalbana, kan lugnet infinna sig nu. Lämna gamla sårade känslor bakom dig och våga ta en ny chans. Satsa på bättre balans i dina närmaste relationer.
Mitt råd: Avsked är början på något nytt.

 

Fiskarna
20 feb–20 mars
Trots semestertider kan du ha fullt upp med arbetsuppgifter och att upprätthålla vardagsrutiner. Positiva kontakter kan utvecklas i samband med arbetet. Din hälsa kan förbättras nu om du ger mer tid och energi till att känna in kroppens behov.
Mitt råd: Lär känna mer av dig själv på insidan.

 

Läs mer: 

Veckans horoskop

Stort årshoroskop 2016

Tidigare veckors horoskop


Läs mer om:

Dela
(51)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…