Annons

Annons

Månadshoroskop – så blir augusti!

Stort månadshoroskop för alla stjärntecken. Hur blir din augusti? Ska du satsa på karriär, långsemester, familj eller kärlek? Kolla in ditt horoskop hos oss!

Dela
(62)

horoskop augusti

Väduren
21 mars–20 april
Satsa på ditt välbefinnande och bygg upp din hälsa. Det kan löna sig att göra en hälsokontroll. Bygg positiva och stabila vardagsrutiner. Ett problem kan dyka upp i en relation och behöva mer av din uppmärksamhet. Sök hjälp om du behöver fatta viktiga beslut.
Mitt råd: Ägna dig åt något roligt.

Annons

Oxen
21 april–21 maj
Sätt familjen i centrum och gör mer saker tillsammans. En relation kan ställas på sin spets. Satsa på att finna
en harmonisk lösning som gynnar båda parter. Skapa bättre balans mellan dina egna och andras behov och resurser.
Mitt råd: Rensa i almanackan och lägg mer tid på avkoppling och nöjen.

Tvillingarna
22 maj–20 juni
Låt inte krav från andra sätta press på hälsan. Dra ner på tempot och lägg in färre uppgifter på schemat. Tänk välbefinnande främst och ta dig tid att finna din inre balans. Sätt gränser för hur mycket du vill engagera dig i andra och var medveten om vad du orkar med.
Mitt råd: Ta hand om dig.

Kräftan
21 juni–21 juli
Nymånen den 2:a passar för att starta nya inkomstbringande projekt. Lev
upp till dina möjligheter. Släpp taget om värderingar du inte längre kan identifiera dig med. Tro på dig själv, stärk självkänslan och tänk positivt.
Mitt råd: Ta vara på dina talanger och se hur du kan utveckla dem.

Lejonet
22 juli–22 aug
Nymånen den 2:a passar bra för en nystart kring hälsa, skönhet och personliga intressen. Det är också ett tillfälle att skapa nya strukturer som främjar kreativitet. En kärleksrelation kan växa sig starkare, bli stabil och fördjupas.
Mitt råd: Förnya och förbättra viktiga områden i ditt liv.

Jungfrun
23 aug–22 sept
Detta blir en bra månad, förutom den 6:e och 7:e då problem kan dyka upp. Du har mer kraft och energi än vanligt och är fylld av positivt tänkande och en känsla av hopp inför framtiden. Res ut i världen, sök drömjobbet eller börja utbildningen du drömmer om.
Mitt råd: Säg ja till livet.

Vågen
23 sept–22 okt
Planera framtiden och sätt upp nya mål som stämmer bättre överens med din verklighet. Sök dig till en ny grupp och utveckla nya intressen. Våga möt din inre sårbarhet och förändra stagnerade mönster till något nytt som passar bättre in på dina känslor och behov.
Mitt råd: Starkare, lugnare, gladare.

Skorpionen
23 okt–21 nov
Satsa på mer umgänge med vänner och spendera tid med grupper du delar gemensamma intressen med. Utveckla nya intressen, lev och lär. Relationer kan både förbättras och fördjupas om du pratar öppet och ärligt om känslor och problem som känns viktiga att ventilera.
Mitt råd: Dela erfarenheter.

Skytten
22 nov–20 dec
Saturnus fortsätter att sätta press på hälsan. Åldern kan börja ta ut sin rätt! Samtidigt kommer Mars att besöka ditt tecken i två månader, vilket ger en riktig energikick. Styr upp livet och nå dina mål, men undvik överansträngning dagarna kring den 23:e.
Mitt råd: Slösa inte med energin.

Stenbocken
21 dec–20 jan
Problem kan uppstå den 5:e som kräver ett viktigt beslut. Satsa på en praktisk och detaljinriktad lösning. En resa, studier eller vidareutbildning passar
nu. Du kan också skapa positiva inre förändringar som ger en förnyad känsla av frihet.
Mitt råd: Öppna dig för nya möjligheter och upplevelser.

Vattumannen
21 jan–19 feb
Mars går in i ditt vänskapsområde och ställer till med besvär. Konflikter och maktkamper kan skapa spänning i relationer. Nu blir det viktigare att prata ut och visa öppet vad du känner. Förbättra kommunikationen och låtsas inte som att allt är bra när det inte är det.
Mitt råd: Finn din inre kraft.

Fiskarna
20 feb–20 mars
Ett ökat ansvar för en familjemedlem kan uppta mer av din tid. Speciellt dagarna kring den 22:a och 23:e kan kräva en ordentlig kraftansträngning. Undvik att skjuta upp saker och ta tjuren vid hornen! Nya hälsorutiner kan bidra till ditt välbefinnande.
Mitt råd: Ge dig själv en kick framåt


Läs mer om:

Dela
(62)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…