Annons

Annons

Stort horoskop för hösten 2016!

Hösten 2016 är här! Vi bjuder på ett stort horoskop för alla stjärntecken. Vår astrolog ger tips och råd om kärlek, arbetsliv, familj, hälsa och mycket mer. Kolla in ditt stora hösthoroskop här!

Dela
(93)

hosthoroskop-2016

Vi bjuder på ett stort horoskop för hösten 2016.

Hemmets stora hösthoroskop

Väduren

21.3-20.4

27 september – 8 oktober är en bra period för att synas

Allmänt: Om sommarvädret har svikit kan hösten vara en bra period för semester. I mitten av september behöver du komma iväg lite. Är det svårt att få till något kan en långhelg 16-18 september passa bra för att hitta på lite skoj. Annars är hösten en upptagen period som handlar mycket om jobb. En kraftansträngning kommer att kräva extra resurser av dig. Först ett par veckor in i november får du mer tid att vara social och kan släppa lite på dina förpliktelser.

Annons
Gilla Hemmets på Facebook

Hälsa: Var rädd om rygg och knän i början av perioden. Det viktigaste är att du är uppmärksam på signalerna från din kropp. Här brukar du inte vara speciellt lyhörd och brukar ignorera dem. Det är på det här området du kan göra dig själv en stor tjänst. Om du blir utsatt för press, och särskilt om du inte når de mål du satt upp för dig själv, är risken stor att du blir stressad. Därför måste du försöka koppla av när du är ledig. Från början av november är det extra viktigt för dig med fri tid.

Jobb och pengar: Mellan 27 september och 8 november har du fullt fokus på jobbet. Det är en bra period för att bli uppmärksammad, en extra insats ger dig den belöning du vill ha. Runt 19 oktober kan något hända, du har stora möjligheter att komma vidare i din karriär men bestämmer dig kanske för att vända jobbet ryggen och göra något annat om det inte går som du vill. Se till att du inte agerar i affekt, det kan du komma att ångra senare. I slutet av oktober bör du tänka först och handla sedan. Ekonomin är inget som bekymrar dig i den här perioden.

Familj och hem: Parförhållande, kollegor och andra som du har nära kontakt med, kommer att kräva sitt från september. För singeln kan det plötsligt kännas tomt att inte ha en käresta. Det är något du kan ändra på under hösten, från slutet av september och hela oktober. Du kan känna det som om du sviker familjen om jobbet kräver mycket av dig. Tiden med dem kan krympa men du får bra stöd av din partner. Ett projekt hemma kan bli ogjort eller försenat.

Kärlek: Din partner vill ha mer uppmärksamhet. Han eller hon vill känna att ni delar gemenskap, kärlek och lycka. Hens humör är på topp och det kommer att smitta av sig på dig också. Du som lever i en relation kommer att uppleva fina perioder i höst där ni kan prata om det mesta. Se upp för 16-20 oktober, då kan ni bli osams, två starka viljor som kanske inte kan enas.

 

Oxen

21.4-21.5

I slutet av oktober fattar du ett viktigt beslut och det ger dig både frihet och nya möjligheter

Allmänt: Familjens väl och ve upptar din tid i början av året. Du kan ta dig an barn och barnbarn men får inte glömma bort dig själv. Speciellt under september behöver du ta hand om hälsan och inte minst humöret. Du är egentligen på topp men kan känna att utmaningarna aldrig tar slut. Samarbete hjälper dig, speciellt i slutet av september och början av oktober. I september känner du dig trött på rutiner men vet inte hur du ska ändra det. I slutet av oktober tar du ett viktigt beslut som ger dig både frihet och nya möjligheter.

Hälsa: Den första delen i september bör du ta hand om dig själv, både psykiskt och fysiskt. Du kan gott lägga lite extra pengar på dig själv, det behöver du! Det här är en period när allt går lätt för dig. En period när din hälsa är god, men se upp med sötsuget, stjärnorna säger att du har lätt för att gå upp i vikt. Lider du av en sjukdom kan du uppleva en förbättring.

Jobb och pengar: De dagliga rutinerna präglar första delen av september och det handlar mycket om att få hemmet att fungera. På jobbet väntar nya spännande utmaningar, några som kan få dig att glömma tid och rum. Från slutet av september till början av november arbetar du koncentrerat och målmedvetet. Runt 19 oktober kan något hända som kräver extraordinära insatser av dig. Du kan behöva vidareutbilda dig på något sätt. En eller flera investeringar kan bli nödvändiga för ekonomin men du kan lyckas bra med dem. Generellt bör du vara försiktig med att låna, du riskerar att få avslag på din ansökan.

Hem och familj: Om du funderar på att ändra din boendesituation kan det bli verklighet i slutet av oktober. Det behöver inte betyda en flytt utan kan också handla om rensning och städning. Att göra omgivningen vackrare är viktigt för dig. Även om du inte ska göra allt själv är det något som upptar din tid. Kontakt med sjukvården eller en offentlig myndighet kan bli aktuellt.

Kärlek: September kan bjuda på en fin sensommar med fantastiska möljigheter för kärlek. Nya förhållanden och kontakter kan göra underverk för humöret. Kanske håller du kontakten med en semesterflört? Efter 22 september visar det det sig om det leder till något mer. Du är väldigt stabil i förhållande till dem som står ditt hjärta nära. För oxen som lever i ett parförhållande är det viktigt att visa känslor och göra något extra för sin partner. Mellan 18 och 30 oktober kan hen ha extra mycket att göra och det kräver att du både stöttar och ger spelrum.

 

Tvillingarna

22.5-21.6

Romantiken blommar 26 september, 11 oktober och 22 november!

Allmänt: Hösten startar i ett lite lugnare tempo än vanligt Nu krävs att du går till botten med saker och ting och det tar tid. Som tvilling är du sällan ensam och den här gången får du god hjälp av din partner när det gäller husliga ting och kanske en affärspartner eller kollega när det gäller jobbet. En bit in i oktober märker du att tempot är tillbaka till det vanliga – det vill säga du får bråttom! 7-24 oktober kan bli en period när du sätter dagordningen, men också en period för romantiska stunder. I november känner du dig mer privat och behöver filosofera över livet.

Hälsa: Du kan känna dig lite pressad, både mentalt och energimässigt. Det gäller speciellt runt 13 september då du kan tappa överblicken över arbetsuppgifterna. Allmänt kan det också kännas svårt att titta framåt. 27 oktober kan du känna att din energi försvinner vilket kan bero på en stressig period. Försök avsätta tid för meditation, lyssna på musik och gå ut i naturen. Vanligtvis trivs du med att ha mycket att göra, stress brukar inte påverka dig. Ett gott råd är att fylla på energidepåerna i början av perioden.

Jobb och pengar: Har du ett kreativt arbete eller jobbar du med att hjälpa människor? Då kan du får mycket att göra. Kanske så mycket att det kommer att krävas något extra av dig. Oavsett vad du gör kan du bli osäker på vilken kurs du ska ha framöver och i mötet med människor som utmanar dig och din vilja. Det kan bli svårt att lita på chefen och du kan bli osäker på dig själv. Följ din magkänsla och kompromissa inte om drömjobbet är inom räckhåll. I slutet av november måste du göra upp med situationen på jobbet. Har du delad ekonomi kan utgifterna bli föremål för diskussion.

Hem och familj: Fram till 7 oktober har du fokus på familjen. De första veckorna i september är utmärkta för att ta igen det som fattas inom hemmets fyra väggar. Det kan handla om något som kräver ett bra handlag och du gör allt för att få det så perfekt som möjligt. Har du en partner kan ett gemensamt projekt gå bra. Det kan också vara så att din kraft ska gå till att planera en större fest hemma hos dig själv. Har du barn kommer de att vara mer krävande, speciellt i slutet av november.

Kärlek: För tvillingen som lever i ett parförhållande kan det gnissla i september. Din partner är viljestark och har alla argument på plats. Det är inte säkert att ni blir överens om allt, men vem säger att ni måste vara det? Söker du efter en partner kan hösten bjuda på flera möjligheter för kontakt. 26 september, 11 oktober och 22 november kan bli mycket romantiska dagar.

 

Kräftan

22.6-22.7

Glada nyheter kan ge familjen anledning att fira!

Allmänt: Om du har semesterdagar kvar bör du använda dem under hösten. En långhelg vore perfekt, kanske till en storstad? Ditt behov av att komma iväg kommer att följas av en önskan om att umgås med familjen. Hösten bjuder på flera familjesammankomster, och minst en av dem kommer du att arrangera. Mentalt blir det en upptagen tid, vare sig du studerar eller inte. Kanske kan du hitta en intressant kvällskurs? Du är eftertänksam och har lust att vidga din horisont.

Hälsa: Du kör i hårt i början av perioden och det kommer du säkert att märka i kroppen. Först och främst kan du få ömma muskler vilket inte är något att oroa sig för. Men när du får känningar av rygg och knän bör du hålla igen lite. Håll koll på maten och vad du mår bra av att äta. Se upp med sötsuget!

Jobb och pengar: September blir en stressig tid men det är lyckligtvis jobb som intresserar dig. Därför kommer det inte att kännas så tungt som det verkligen kan vara. Från slutet av september är det samarbete som är mest gynnsamt och nu är det andra som får dra det tyngsta lasset. Runt 19 oktober kan det uppstå oenighet mellan dig och kollegorna, något som kan sätta chefen på prov. Du har själv önskat förändra ditt jobb, nu får du ägna dig åt lite självrannsakan. Du lägger lite extra pengar på hemmet och familjen och det är också i den här perioden du kan få oväntade utgifter, speciellt i mitten av oktober.

Hem och familj: Hemmet är din bas och om du vill ha mer plats kan en flytt eller ombyggnad bli verklighet. Förmodligen känner du att du vill ha mer luft omkring dig. Tillökning i familjen kan bli verklighet även om det inte nödvändigtvis är du som står för den. Glada nyheter kan ge anledning till fest och i mitten av oktober samlas ni alla i famlijen.

Kärlek: Hösten börjar med en bra dialog med din partner. Det handlar iinte bara om allvarliga saker utan också om humoristisk energi. Om att skratta och ha det kul tillsammans. Det är troligen din partner som tar upp allvarliga ämnen och det är viktigt att du är lyhörd och lyssnar. Det är lätt att fastna i vardagslunken så ta möjligheten att pausa. För singel-kräftan kan början av november blir en spännande tid för kontakter. När ett möte känns rätt är du svår att stoppa och du kommer göra allt du kan för att få lära känna vederbörande.

 

Lejonet

23.7-23.8

Du kan ha tur i spel eller kanske med en investering

Allmänt: Praktiska göromål kräver sitt den här hösten och den tillbakalutade perioden är över. En del av det du måste ta itu med handlar om ekonomi. Om semestern var dyr märker du det nu men det är inget du behöver bekymra dig om för länge. Du vill lära dig något nytt och återupptar en hobby. Det kan bli aktuellt att börja på en ny utbildning eller kurs och du kommer att lägga en del tid på det framöver. I oktober jobbar du på extra bra och du kan gå till botten med ett stort problem.

Hälsa: Överdriv inte jakten på en god hälsa. Detsamma gäller mat och motion. Du kan bli så ivrig att du överdriver och det är inte speciellt sunt. I början av oktober kan du få problem med ryggen eller kanske med hjärtklappning Det visar sig ha en naturlig förklaring och är inget att oroa sig för.

Jobb och ekonomi: Din energinivå växlar och det kan märkas på dina intäkter och din ekonomi. Å andra sidan kan du ha tur med en investering eller kanske i spel. Runt 13 september ska du undvika att fatta viktiga ekonomiska beslut. Just då är det inte säkert att du har överblick över alla konsekvenser och du ska inte heller lita på din tur. Behöver du ta ett lån ska du undvika det i september. Du kommer hitta en annan väg för att klara dig.

Hem och familj: Du är inte hemma så mycket den här hösten, i alla fall inte före slutet av oktober. Men sedan är det familjen och ert boende som har din fulla uppmärksamhet. Ni pratar om att flytta och diskuterar för- och nackdelar. Det kan uppstå en önskan om förändring men det behöver inte nödvändigtvis betyda en flytt. Både unga och äldre medlemmar i familjen kan upplevas som extra krävande. Även om de har olika behov kan det innebär att du behöver ägna dem mer uppmärksamhet och tid. Tid som du får ta från dina egna intressen och emellanåt kan det bli påfrestande för ditt tålamod. Kanske behöver du skaffa dig lite hjälp?

Kärlek: I september kräver ditt förhållande mer av dig, då din partner behöver uppbackning och stöd. Det kanske inte räcker med att prata om det, så det är extra viktigt att du faktiskt är närvarande. Kärleken trivs gott inom hemmets väggar under andra halvan av oktober. Söker du en partner krävs att du själv är aktiv. I slutet av september och början av oktober är chanserna störst för att lyckas. Du är duktigt på att ta kontakt med andra och det är många som faller för din charm.

 

Jungfrun

24.8-23.9

Din personliga förändring har gett dig ett överskott!

Allmänt: Hösten kan bli en personlig milstolpe för dig! Det sista året har du gått igenom en personlig utveckling. Genom högre inspiration kan du ha hittat svaret på några av livets stora frågor. Du har hittat friheten i att känna dig själv. En period är över och du kan blicka tillbaka på det som skett. Nu kommer det att handla mycket om din omgivning, speciellt om familjerelationer, något som du ser allvarligt på. Nu är det lätt för dig att ändra livsstil om du vill det. Det börjar med ett beslut och sedan hittar du vägen till ett sundare liv. Men vägen är inte helt enkel då du får motstridiga besked. I oktober kommer du igång med ditt projekt.

Jobb och ekonomi: Ditt jobb kräver tankemöda och du funderar på hur du ska nå dit du vill. Du tänker säkert redan på nya möjligheter. Själva jobbsituationen kan verka osäker och det trivs du inte med. Om du har en ny tjänst kan det visa sig vara något helt annat än det du föreställt dig. Det ser inte ut att gå någon nöd på dig ekonomiskt. Tidigt under hösten är du lite mer rundhänt än du brukar vara. I slutet av november är det dags att strama åt, kanske dyker det upp en oväntad utgift?

Hem och familj: Har du tid, kraft och pengar över kan du med fördel lägga dem på att försköna ditt hem. Även om du inte pysslar loss så tillbringar du mycket tid hemma i september. Har du just flyttat tar det tid att komma på plats. Du och din partner kan bli osams om inredning och nödvändigheten i att röja upp. Här gäller det att hitta en bra kompromiss. Äldre familjemedlemmar kräver sitt, särskilt om de är till åren komna och i behov av hjälp. Det gäller även om ni inte bor under samma tak.

Kärlek: Din personliga förändringsprocess har gett dig ett överskott som du nu visar omvärlden. Speciellt de första veckorna i september så delar du givmilt med dig av dina känslor. Den som står ditt hjärta närmast kommer inte att tvivla på din kärlek. Sista delen av november är också en känsloladdad tid. För singel-jungfrun kan känslorna blossa upp för att raskt svalna igen. Du kan få härliga kärleksförklaringar dagarna runt 11 oktober. Då är det viktigt att ge något tillbaka…

 

Vågen

24.9-23.10

Du är inne i en spännande och positiv utveckling!

Allmänt: Den här hösten kommer du känna dig full av kraft och energi. Faktiskt starkare än på hela året och utveckling, glädje, utbildning och resor kommer att sysselsätta dig. Oavsett ålder har du en spännande tid framför dig med en positiv utveckling. Din nyfikenhet leder dig mot utbildning och kunskap vilket kan kombineras med resor, speciellt i första halvan av oktober. Du kommer att känna dig lycklig den här perioden och det mesta du gör kommer att gå bra.

Hälsa: Början av hösten är mest kritiskt för ditt välbefinnande. Kanske handlar det mest om ditt mentala tillstånd. Huvudet är fullt av tankar och som bekant hänger kropp och själ ihop. Om du grubblar för mycket på livet stora frågor kan det påverka din hälsa. Men lyckligtvis är det bättring i sikte, humöret stiger och tankarna blir ljusare. Se till att hålla måttan i allt, speciellt med mat och dryck.

Jobb och ekonomi: Mycket tyder på att du är frustrerad över ditt jobb. Det kan kännas som att du saknar inflytande eller att du jobbar under en chef som skickar ut tvetydiga signaler. I slutet av september kan du få möjlighet att göra något åt det. Det är också nu som lyckan ler mot dig. Även när det gäller ekonomin kan du se ljust på framtiden. Finansiering och lån kan falla ut men sista halvan av oktober bör du se upp med att skriva på låneavtal.

Hem och familj: Du mår som bäst när allt är i ordning hemma. Men här kommer du att möta utmaningar. Även om det går bra för dig måste du ändå ta hand om familjen. Först och främst handlar det om att sätta upp regler som alla i familjen kan trivas med. Tyvärr är det inte alltid populärt med regler – och speciellt inte att övervaka att de följs. Du vill inte kompromissa med utrymmet och det kan bli aktuellt att riva och bygga upp. Fungerar din nuvarande bostad inte tillräckligt bra kan det bli nödvändigt att flytta.

Kärlek: Du har fina möjligheter att förbättra dina relationer och inte bara i förhållande till din partner. Hösten är din bästa årstid och din omgivning ser och hör dig på bästa sätt. Det ger goda möjligheter för singel-vågen att involvera sig med nya bekanta. Slutet av september och början av oktober är en bra period för romantik. I slutet av november blir kärleken lite mer komplicerad och du kan behöva ta några konfrontationer. Lägg märke till vad som sker inne i dig, i dina tankar och känslor. Har du försummat dig själv, låter du andra bestämma för mycket? Undersök dina motiv innan du handlar.

 

Skorpionen

24.10-22.11

Romantiken blommar mellan 23 september och 18 oktober

Allmänt: Du ser över din bekantskapskrets. Vem betyder något för dig och vem du vill umgås med? Samma sak gäller för ditt kärleksliv. Du skördar som du sår och kan inte räkna med att saker och ting kommer av sig självt. Ditt engagemang avgör vad du får i utbyte. Därför bör du vara aktiv i diskussioner och säga vad du tycker. Ditt uppriktiga intresse av vad som sker i grannskapet blir bra mottaget. När hösten går över i vinter värnar du speciellt om hem och familj.

Hälsa: Du behöver täta pauser för att inte känna dig stressad. Försök att koppla av så mycket du kan i slutet av oktober. Efter det blir det lättare för dig att vara koncentrerad och fokuserad och du märker inte av stressen lika lätt. Dagarna runt 19 oktober bör du vara uppmärksam om du arbetar med farliga maskiner och verktyg. Från början av november trivs du allra bäst i köket. Matlagning är din grej!

Jobb och ekonomi: I perioder gör du ditt jobb på ren rutin. Men om du inte är herre i ditt eget hus eller inte har så stort inflytande på jobbet, kan du mötas av stora utmaningar från din chef eller någon annan auktoritet. Samarbetet kan påverkas av en svag ledning eller av marknadskrafter som påverkar hela branschen du jobbar i. I slutet av oktober kan du få mer inflytande på jobbet. Mycket tyder på att du måste vara lite försiktig med ekonomin uinder hösten. Se till att få kvitto och garantibevis på allt du köper. Gamla saker hemma kan behöva renoveras eller bytas ut och kan orsaka utgifter du inte var beredd på.

Hem och familj: Hösten kan bjuda på utgifter i samband med renovering som du inte riktigt räknat med. Något större händer hemma hos dig i mitten av oktober, hela huset är upp- och-nervänt. Kanske är det fyllt med gäster från när och fjärran? Sedan väntar ett större jobb med att röja upp. Försöker du smita från det blir du inte så populär. Ibland kan du känna att du sviker familjen. Det gäller att vara på plats när du verkligen behövs.

 

Skytten

23.11-21.12

Du får mycket uppmärksamhet

Allmänt: En stor personlig förändring är på gång och ditt fokus ändras. Det kan involvera olika områden av ditt liv, däribland jobbet. Det kan bli bråttom att avsluta vissa projekt innan du ger dig i kast med det nya.

Om du blir erbjuden att leda andra bör du tacka ja. Du har både energin och auktoriteten för det. Det kan bli ett svårt val mellan att arbeta ensam eller tillsammans med andra. Men det ena behöver inte utesluta det andra. I höst bör du engagera dig mer i andra människor och aktivera dig i  föreningslivet.

Hälsa: Egentligen känner du dig i toppform i början av hösten och du har mer energi än vanligt. Men det är också en balansgång, pressar du dig själv för hårt blir du försvagad och mer mottaglig för sjukdomar. Så hushåll med i din energi och var särskilt försiktig med belasta  ryggen och lederna onödigt mycket. Andra halvan av november kan du uppleva en psykisk press. Kanske har du ekonomiska bekymmer?

Jobb och ekonomi: Det är på jobbfronten de verkliga förändringarna är på gång. En del skyttar måste ta det lugnare, jobba mindre och koppla av mer. För andra handlar det om att klättra vidare på karriärstegen. Det behöver inte röra sig om mer arbete, bara att din roll förändras. Ekonomiskt kan situationen vara lite osäker så vidare du inte har det väldigt gott ställt och inte behöver bekymra dig om ekonomin. Andra halvan av oktober kommer under alla omständigheter kräva viktiga beslut som kan ha stora konsekvenser för ekonomin. Tänk på att inte fatta för snabba beslut!

Hem och familj: Under tidig höst är du inte hemma så mycket och du kämpar för att vara närvarande när du väl är hemma. Men du blir bättre på att prioritera ditt privatliv. Det gäller också dina vänner och inte minst ditt parförhållande. Din partner har också mycket att göra. Föräldrar eller andra i den äldre generationen kanske erbjuder sig att hjälpa till. Men beroende på ålder kan det vara de som behöver hjälp. Hemmet  kan också kräva lite extra av dig. Om du har försummat underhållet är det hög tid att ta tag i det. Det kan framför allt vara vattenrör som behöver repareras.

Kärlek: Om du kan koppla bort jobbet har ditt förhållande mycket att vinna. Och då kommer du också ut och träffar dina vänner mer. För singel-skytten är chanserna goda att ändra status om det är önskvärt. Men det kräver att du fokuserar på det. Särskilt under första halvan av oktober har du chans att hitta den rätta bland dina vänner. Slutet av november är också en gynnsam period för en flört. Om du är i ett förhållande kan du njuta av extra uppmärksamhet i den perioden.

 

Stenbocken

22.12-20.1

En bra period för utveckling

Allmänt: Av flera skäl bör du hålla dig lite i bakgrunden i höst. Din auktoritet  och ditt omdöme kan komma att ifrågasättas. Något som du kanske själv är osäker på också. Det är kanske saker du behöver tänka igenom ordentligt. I slutet av oktober övergår osäkerheten i handlingskraft och du börjar tro på dig själv igen. Allt det här kan ha stor betydelse för hur du ska agera i framtiden. Du har stora framtidsplaner och du får hjälp av en stor portion tur. Lägg krutet på det du verkligen vill. Som Stenbock är du van vid att saker kan ta tid, och du kommer att lyckas.

Hälsa: I september bör du se till att inte vara alltför upptagen. Den perioden lämpar sig nämligen bäst för mentalt arbete utan tidspress. Tillåt dig att gå ner på djupet. Det kommer göra dig gott och få dig att bli på topp rent mentalt. Lyssna på kroppens signaler. I oktober bör du vara lite extra försiktig, särskilt om du ska hantera farliga redskap. De flesta olyckor sker i hemmet, särskilt i köket och i trädgården.

Arbete och ekonomi: Sikta mot det du önskar på jobbet. Du går in i en längre period med bra utveckling som i hög grad har med jobb och karriär att göra. Även om du stöter på hinder ligger det stora möjligheter framför dig. Du som inte har varit tillfreds med din arbetssituation kan förvänta dig mycket bättre tider. Är du egen företagare eller frilans kan det dyka upp chanser att utveckla affärsområdet. Tidigt på hösten kan du bli osäker på hur du ska hantera en situation. Det kan handla om intäkter som inte kommer in eller extra stora utgifter. Utöver detta finns det ingen grund för ekonomiska bekymmer.

Hem och familj: Hemmet är din bas och det är här du kan tänka fritt och lägga upp planer. Du har en tendens att hantera allt väldigt spontant och plötsligt göra stora förändringar hemma. Du kräver utrymme och vill ha det luftigt både ute och inne. Även om du är hemma mer kan familjen uppleva att du har mindre tid och lust för samvaro. Från mitten av november försöker du gottgöra detta.

Kärlek: September bjuder på resor och friluftsliv tillsammans med din partner. Ni vill ha så mycket frisk luft som möjligt innan kylan sätter in. Men det behöver inte nödvändigtvis vara på hemmaplan. En storstadsresa eller en solsemester kan vara den avkoppling ni behöver. Både kärleksrelationen och familjelivet blir lättare i höst, men troligen är det inte din förtjänst, så det kan vara på sin plats att tacka din partner mer än en gång. I början av oktober smider ni nya planer —  kanske för en semesterresa? Dagarna runt den 19 oktober kan du vara som en tickande bomb. Hitta ett sätt att avreagera dig på så att det inte går ut över dina närmaste.

 

Vattumannen

21.1-18.2

En positiv utveckling väntar i kärlekslivet

Allmänt: Du tilltalas av umgänge och trivs med att engagera dig i andra människor. Men du är i en period då du tvivlar på dig själv och din roll tillsammans med andra människor. Kanske har du en orealistisk bild av ditt inflytande på andra människor? Det kan göra dig obeslutsam, men förväxla inte det med att du inte har något inflytande! Undvik en dold agenda och låt omgivningen ta del av dina planer. I början av november märker du att handlingskraften och modet kommer tillbaka.

Hälsa: Lite småskavanker kan upplevas som hindrande, men du är förskonad från stora hälsoproblem. Din kropp kan vara extra mottaglig för förkylning under tidiga hösten men i slutet av oktober blir hälsan bättre. Glöm inte hur viktigt det är med motion, frisk luft och ljus! I början av november lägger du in en hälsostöt och det gör dig gott.

Arbete och ekonomi: Chefer och andra auktoriteter är svåra att bli klok på. Det kan göra dig förvirrad och göra att ditt engagemang sviktar på jobbet. Men du är uthållig, även om du känner dig tvingad att vidta vissa åtgärder. Andra delen av oktober fattar du ett viktigt beslut som kan leda dig in på nya vägar i livet. Er du egen företagare kan du uppleva en ekonomisk press i förändringsskedet. Beroende på vad du gör kan det vara lämpligt att blicka utomlands. Bortsett från slutet av november har du möjlighet att öka dina intäkter.

Hem och familj: I början av hösten tillbringar du inte mycket tid hemma. Reslusten ökar och det ser ut att bli utlandsresor. Du som inte har de möjligheterna kanske gör förändringar hemma. Du har öga för vad som passar in. Större förändringar kan bli aktuella i november men då handlar det inte om nya prydnadssaker. Familjen kanske växer, eller så förbättras din kontakt med avlägsna släktingar, vilket får dig att uppleva att familjen utökas.

Kärlek: Det är knappast kärleken som upptar din tid under tidig höst. I alla fall inte om du har ett fast förhållande. Men tänk på att inte ta din partner för given. Är du singel kan du ha många funderingar och önskemål kring det här med kärlek. Från slutet av september till slutet av oktober har du lättare för att få kontakt med andra. Vem vet, din nya partner kan till och med finnas i din vänkrets! I och med att du blir mer optimistisk vänder utvecklingen i en mer positiv riktning. Även vattumän som är i fasta förhållande kan vänta sig bättre tider!

 

Fiskarna

19.2-20.3

Parförhållanden och nära relationer får en annan betydelse

Allmänt: Hösten innebär en nystart för dig. Nya dörrar och möjligheter öppnas. Från att ha varit beroende av andra, hittar du dig själv och dina egna resurser. Men det betyder inte att du stänger ute sällskap – tvärtom! Parförhållanden och nära relationer blir än viktigare för dig. Mot slutet av november ska du vara beredd på att  saker kanske inte går riktigt som du önskar. Du kan stöta på motstånd och känna att du står helt ensam. Kämpa för det du tror på. Så länge du inte bryter mot lagar och etiska regler gäller det att sätta hårt mot hårt.

Hälsa: Du blir fort sliten och detta är ett tecken på att du behöver mer sömn än vanligt. Under september kan du ha problem med magen och det gäller att vara extra uppmärksam på vad du äter. Undvik för mycket socker. Som fisk är du van vid känslomässig påverkan och nu är det särskilt jobbet du ska vara uppmärksam på. Låt det inte påverka din hälsa negativt.

Jobb och ekonomi: Energin och intresset för jobbet sviktar i början av hösten, och det kan skyllas på arbetsmiljön. Det ställs hårdare krav, kanske till och med orimliga krav. Men det kan också handla om att dina önskemål inte uppfylls. I så fall får du göra en plan för hur du ska komma vidare. Som fisk har du en tendens till att finna dig i för mycket och att göra processen kort är svårt för dig, Ett byte av arbete kan bli aktuellt.

Hem och familj: Njut av hemlivet tillsammans med dina närmaste i september. Det brukar vara ett bra sätt för dig att samla energi. Du får större fokus på relationer, särskilt vad gäller familjen. Ni kommer varandra närmare den här hösten. Kanske är det också en stor familjefest i sikte? I slutet av november är det helt andra saker än familjen som upptar din energi. Då kan någon slags kontakt med offentligheten kräva din uppmärksamhet och du kan känna dig förföljd.

Kärlek: Det är stort fokus på parförhållandet i början av hösten och kemin är ovanligt god. Kanske har ni något att fira? Även om det inte är så, så är förhållandet inne i en positiv fas. För fiskar som är på jakt efter ett förhållande kommer det också att hända något. Särskilt de sista dagarna i september är det stor chans att träffa någon som väcker dina känslor.

 

Astrologens bästa lyckotips!

Lyckoplaneten Jupiter byter tecken i mitten av september. Här är astrologens  tips för hur du ska få mer lycka och glädje i ditt liv i höst.

Väduren: Du går in i en kärleksfull tid med din partner men du kommer också få stor glädje av andra nära relationer. Ju mer du umgås med andra, desto fler fina upplevelser kommer du att få. Ett existerande förhållande förbättras.

Oxen: Du kan förbättra din vardag på flera sätt. En bättre rytm gör din dag roligare och mer spännande. Hälsomässigt kan du göra förändringar som gör att du mår bättre rent fysiskt. Försök att inte boka in dig på för många fasta aktiviteter.

Tvillingarna: Plocka fram glömda eller bortträngda intressen. Du har kanske talanger som du inte använder? Det gäller särskilt kreativa och musikaliska förmågor. Du kan snabbt uppnå goda resultat utan större ansträngning.

Kräftan: Hemmet är ditt fokusområde och där är det verkligen utveckling på gång. En flytt kan få dig att må bättre men du kan också göra något med ditt nuvarande hem. Kanske blir ni fler i familjen?

Lejonet: Du behöver inte resa långt för att finna lyckan. Se dig omkring, den kanske finns i grannskapet, i sällskap av syskon eller i trevligt prat över matbordet. Du finner glädje i att prata och skratta med folk.

Jungfrun: Ditt ekonomiska överskott blir större. Men även om pengar inte är en garant för lycka kan du glädjas åt flera möjligheter. Skulle ekonomin stanna i status quo kan du ändå prioritera mer av det du gillar.

Väduren: ”Le mot världen och den ler mot dig”. Glädje gör dig gott på alla sätt. För dig som vädur är ett parförhållande mycket viktigt. Här kan det bli en positiv utveckling.

Skorpionen: Dina inre, till synes dolda, resurser kan komma i dagen. Även en kris kan föra något gott med sig. Att hitta vägen till din egen, inre skattkammare kan ta tid. För att komma på rätt spår kan du se till att ha tid för dig själv och vistas mycket i naturen.

Skytten: Du är bland dem som kommer märka av Jupiters flytt och kan komma att gå igenom en stor personlig utveckling framöver. Sök dig till nya föreningar eller sällskap. Hjälparbete kan ge dig stor glädje.

Stenbocken: På jobbet har du medvind och möjlighet till ett genombrott. Privat ska du bara gör det du tycker är roligt, för du har goda chanser att göra succé. Andra kommer att se att du verkligen är bra!

Vattumannen: Du behöver vidga din horisont och leva ut. Det kan du göra genom att ut och resa eller sätta dig på skolbänken. Helst ska du göra det tillsammans med andra som delar dina intressen.

Fiskarna: Släpp det du inte har nytta av och öppna för något nytt. Du har möjlighet att gå in i nya relationer med känslomässigt djup, och det passar dig som fisk! Att utforska känslor blir en spännande resa.

 

Läs mer:

Stort årshoroskop för 2016

Hur blir din vecka? Kolla in ditt horoskop här

Vad säger stjärnorna om din månad?

 

Foto: Shutterstock


Läs mer om:

Dela
(93)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…