Annons

Annons

Stort årshoroskop: Så blir ditt 2018

Hemmets astrolog Brian Teglgaard har tolkat 
stjärnornas kommande positioner och ger råd om ekonomi, kärlek och hälsa inför det nya året. Läs om vad som väntar ditt stjärntecken under 2018!

Dela
(443)

2018

Väduren 21 mars – 20 april

Mer frihet och mindre arbete

Allmänt: Stora inkomster kan komma i din väg. Planera för investeringar och ökat pensionssparande. Allt som är värdefullt handlar inte om pengar. I september kan du komma att välja mer frihet och mindre arbete.

Annons

Hem och familj: I början av året och i augusti-september kan det ske stora förändringar kring ditt hem. En flytt kan ge stora ekonomiska vinster. Du lägger mycket energi i utåtriktade aktiviteter vilket krockar med din önskan om att vara mer hemma. Från november blir du mer närvarande.

Kärlek: Ditt förhållande bjuder på starka känslor. Var extra uppmärksam på att inte vara för mycket frånvarande!

Hälsa: Du har länge hållit ett högt tempo. Från mitten av maj kan du uppleva ett lugn som du inte känt tidigare. I november ökar du takten igen. En allmän hälsokoll kan vara bra att göra under april.

Läs också: Så blir vädurens 2018 – enligt astrologen

Läs också: Här är halsbandet som passar DITT stjärntecken

Oxen 21 april – 21 maj

Lyssna på din kropp

Allmänt: Din livsfilosofi testas och du kan bli tvungen att göra förändringar. Ge dig själv lov att släppa det gamla och gå in i nya roller. Du har ett frihetsbehov och det kan få dig att söka nya upplevelser i utlandet.

Hem och familj: Det blir extra viktigt för dig att prioritera familjen under sommaren. Ditt frihetsbehov och längtan efter personligt utrymme kan göra att du inrättar dig annorlunda i ditt hem. Du behöver ett eget rum.

Kärlek: Början av januari och april är bra tillfällen att resa och uppleva saker med din partner. Singeltjuren hittar en ny kärlek – eller nya positiva upplevelser av att vara ensam.

Hälsa: Du kan ha känt en inre oro som kan ha en stressande inverkan på dig. Var lite extra vaksam på din hälsa och din kropp under perioden 5/10–16/11.

Läs också: Så blir oxens 2018 – enligt astrologen

Läs också: Här är halsbandet som passar DITT stjärntecken

Tvillingarna 22 maj – 21 juni

Drömmar kan förverkligas

Allmänt: Året startar med många aktiviteter. Du kan hamna inom politiken eller föreningslivet för att påverka. I mitten av maj väcks drömmar till liv och du kan plötsligt få en möjlighet att förverkliga dem.

Hem och familj: Inget tyder på stora förändringar i ditt fysiska boende även om du kan göra förbättringar under året. Du prioriterar inte ditt familjeliv, men vet precis när familjen behöver dig.

Kärlek: Både känslor och intimitet ökar. Var tydlig mot din partner med vad du drömmer om! Från början av november utvecklas ditt förhållande på ett positivt sätt och det gäller också alla andra nära relationer.

Hälsa: Du är välsignad när det gäller fysik och hälsa om du bara låter bli överdrifter. Det kan handla om för mycket jobb eller för mycket att äta eller dricka, så se upp med sådana vanor.

Läs också: Så blir tvillingarnas 2018 – enligt astrologen

Läs också: Här är halsbandet som passar DITT stjärntecken

Kräftan 22 juni – 23 juli

Humöret är på topp

Allmänt: Du får mer kraft över att lägga på det som du tycker är roligt. De senaste åren har du haft många plikter men i år slipper du några av dem. I gengäld kommer dina nära och kära att uppta mer av din tid.

Hem och familj: Ditt humör är på topp och det har med familjelivet att göra! Du trivs speciellt bra med dina barn eller barnbarn. Stora förändringar kan ske i familjelivet, speciellt i början och slutet av året.
Kärlek: Fler uppgifter och större ansvar väntar i ditt förhållande. Det handlar om ömsesidig hjälp som gör att ni kommer varandra närmare. Hårt arbete blir ofta belönat och det gäller även i förhållanden.

Hälsa: Du kan bli uppmanad att lägga om din livsstil eller sluta med dåliga vanor som påverkar din hälsa. Det kan hjälpa dig att leva sundare. De sista månaderna av året känner du dig på topp.

Läs också: Så blir kräftans 2018 – enligt astrologen

Läs också: Här är halsbandet som passar DITT stjärntecken

Lejonet 24 juli – 23 augusti

Dags att byta spår

Allmänt: Du arbetar målmedvetet för att få större frihet och det kan hända att du byter spår både privat och på arbetet. I slutet av året blir det riktigt roligt, speciellt på din fritid.

Hem och familj: Positiva förändringar väntar i familjelivet. Ditt boende renoveras eller så letar du efter något nytt och flyttar. Det finns möjlighet stärka familje-
 banden under våren.

Kärlek: Din partner kan ibland verka frånvarande då hen har för mycket att göra på arbetet och behöver ditt stöd. Maj och augusti är extra romantiska!

Hälsa: Du har fokus på dina rutiner och du trivs bäst om du inte ruckar för mycket på dem. Ändå kan du bli inspirerad till att lägga om din kost eller söka hjälp i den alternativa hälsovården. Men ta bara emot råd från folk som du verkligen litar på!

Läs också: Så blir lejonets 2018 – enligt astrologen

Läs också: Här är halsbandet som passar DITT stjärntecken

Jungfrun 24 augusti – 23 september

Prioritera roliga saker

Allmänt: Du kan känna dig hämmad på det personliga planet och har problem med känslostormar. Du kan också uppleva att du inte har tid med roliga saker i livet, men det handlar om att prioritera.

Hem och familj: Under senare delen av året förbättrar du ditt boende. Du tillbringar mycket tid med dem du bor med. Relationen med syskon blir allt viktigare för dig.

Kärlek: Ditt positiva och glada sätt smittar av sig på ditt förhållande. Du och din partner har drömmar som kan bli verklighet. För dig som söker efter kärleken gäller det att ta seriöst på saken.

Hälsa: Du behöver tid för att ge dig själv lugn och ro för att sörja för din fysiska och din mentala hälsa. Din hälsa är stabil men du bör tänka långsiktigt om du gör några livsstilsförändringar.

Läs också: Så blir jungfruns 2018 – enligt astrologen

Läs också: Här är halsbandet som passar DITT stjärntecken

Vågen 24 september – 23 oktober

Mycket energi i år

Allmänt: Dina värderingar är viktiga under året. Du kommer att avsluta en del uppgifter för att börja med helt nya. Prioritera 
det som gör din vardag lättare och vackrare. Från november 
söker du ny kunskap.

Hem och familj: Ett större och långdraget renoveringsarbete präglar din omgivning hemma. Familjelivet är viktigt och du lägger mycket energi här, men tänk på dig själv också!

Kärlek: Var extra uppmärksam på din partners signaler i januari. Ert förhållande utvecklas och från mitten 
av maj får ni mer harmoni. 
Augusti blir den mest 
romantiska månaden. Njut!

Hälsa: Investera i ditt välbefinnande med ekologisk kost, massage eller zon
terapi. Ha fokus på den kroppsliga hälsan första halvan av november.

Läs också: Så blir vågens 2018 – enligt astrologen

Läs också: Här är halsbandet som passar DITT stjärntecken

Skorpionen 24 oktober – 22 november

2018 är ditt år

Allmänt: Du är fysiskt aktiv men har även stora möjligheter att lyckas genom kommunikation. Du har allra bäst chanser att få erkännande i januari, april och september. Dina kreativa sidor vaknar i höst och du upptäcker nya intressen och talanger.

Hem och familj: Önskan att bilda familj är stor, om det inte redan har skett. Du blir också mer förtrolig med dina syskon.

Kärlek: Du är mycket upptagen av kärlek och ditt förhållande. Söker du en partner så dra nytta av din utstrålning som får dig att synas. Maj och augusti är romantiska månader, men det kan krävas att du tar initiativet.

Hälsa: Lägg inte tid på bantningskurer, försök i stället att inte överdriva när det gäller mat och dryck. Lyckan ler mot dig i år – det gäller även hälsan.

Läs också: Så blir skorpinionens 2018 – enligt astrologen

Läs också: Här är halsbandet som passar DITT stjärntecken

Skytten 23 november – 22 december

Prova nya vägar

Allmänt: Under året måste du ta dina drömmar på allvar. Rensa i tråkiga rutiner, det ger både ny energi och hopp.

Hem och familj: Du kan bli känslig för stök och ljud och ställer därför krav på dem som bor under ditt tak. Små förändringar under våren kan göra stor skillnad, även om det ser ut som om du lägger en hel del pengar på ditt hem.

Kärlek: Är du singel kan det hända att du känner dig uttråkad och söker efter något mer fast och seriöst. Är du i ett etablerat parförhållande får ni en ny skjuts i relationen över sommaren. Från början av november utvecklar sig både kärlek och andra relationer i en fin riktning.

Hälsa: Du gillar fysisk aktivitet och provar gärna någon ny motionsform i år. När det gäller din hälsa mår du bra av fasta rutiner, men det förändras när du får lust att pröva nya och alternativa metoder för att ta hand om dig själv.

Läs också: Så blir skyttens 2018 – enligt astrologen

Läs också: Här är halsbandet som passar DITT stjärntecken

Stenbocken 23 december – 20 januari

Du hittar energi i ditt inre

Allmänt: Du vilar tryggt i dig själv och omedvetet kan du vara en förebild och inspiratör för andra. Ditt sociala liv blomstrar. Du kan också utveckla din kreativa ådra mer.

Hem och familj: Förmodligen har du upplevt en del förändringar det senaste året, men det blir lugnare under våren och du kan lägga tid på annat. Dina barn överraskar dig, du kommer uppleva det som en frisk fläkt!

Kärlek: Du är mer än villig att stötta din partner även om det innebär att du ibland får bära en större börda. Är du i ett förhållande blir det starkare och bättre.

Hälsa: Hälsan är ditt ansvar, något som du är medveten om och tar ansvar för. Om du har fysiska begränsningar kommer du att få de problemen lösta i maj. Sök nya vägar, speciellt när det gäller din kost.

Läs också: Så blir stenbockens 2018 – enligt astrologen

Läs också: Här är halsbandet som passar DITT stjärntecken

Vattumannen 21 januari – 18 februari

Hitta balans

Allmänt: Du är ambitiös 
när det gäller att nå de mål du satt upp. Men glöm inte bort dina vänner. Dina framgångar under hösten ger dig bra självförtroende och du kommer att se på många 
saker med nya ögon.

Hem och familj: Du får 
nya intressen och hemmet genomgår stora förändringar. Den största förändringen upplever du från maj till 
slutet av året.

Kärlek: Ditt förhållande kan gå in i en ny, spännande fas, ni kanske flyttar ihop eller flyttar till nytt. För singlarna gäller det att se möjligheterna i de kontakter som uppstår.

Hälsa: Att hitta balans mellan arbete och fritid är viktigt för dig. Hittar du rätt här kommer du att må väldigt bra. Fasta rutiner är viktiga, inte minst när det gäller din dygnsrytm och din sömn.

Läs också: Så blir vattumannens 2018 – enligt astrologen

Läs också: Här är halsbandet som passar DITT stjärntecken

Fiskarna 19 februari – 20 mars

Älska dig själv

Allmänt: Året börjar bra och du har både tid och energi att se över hela ditt liv. Du har särskilt fokus på ditt mentala välbefinnande och söker nu kunskap och insikt. Kanske börjar du på en utbildning eller kurs?

Hem och familj: Ditt sociala liv tar mer plats än det brukar och du får mindre tid för familjen. Under årets sista två månader kan de största förändringarna ske. Planerar du att flytta är möjligheterna goda under den perioden.

Kärlek: Du har djupa källor att ösa ur när det gäller kärlek och omsorg. Nu blir du ännu bättre på att också älska dig själv. Du månar mycket om dina gamla vänner.

Hälsa: Som fisk är du känslig för många signaler, även från kroppen. Om du kan söka efter inre ro och balans så kan du bättre lyssna till vad kroppen försöker berätta för dig.

Läs också: Så blir fiskens 2018 – enligt astrologen

Av Brian Teglgaard
Översättning och bearbetning: Hemmets redaktion
Foto: IBL/Shutterstock

Läs också: Här är halsbandet som passar DITT stjärntecken

Läs mer:

Så inreder du hemmet – enligt ditt stjärntecken


Läs mer om:

Dela
(443)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…