Annons

Annons

Stort årshoroskop för hela 2015!

Nu är det dags för ett nytt och förhoppningsvis gott år. Vår astrolog Nina Skjemstad ger dig en inblick i vad 2015 kan innebära för de olika stjärntecknen.

Dela
(31)

Stort årshoroskop

 

Missa inte! Den 28/12 2015 kommer årshoroskopet för 2016!

 

VÄDUREN

Allmänt
2015 ser ut att bli ett händelserikt och lyckosamt år. Räkna med att vissa förändringar kan ske snabbt och oväntat. Under året kan något ske som kan ge dig större inkomster i framtiden.
Hälsa
Under våren och sommaren har du massor av energi som behöver få utlopp. Se till att vara fysiskt aktiv, annars blir du rastlös. En del vädurar tillbringar mer tid med barn eller barnbarn och det är bra eftersom lekfullhet och engagemang gör dig gott. Ta vara på allt som kan ge mer glädje och vitalitet i din vardag. Den sista delen av året ökar ditt fokus på kost och dagliga rutiner.
Hem och familj
2015 kommer att handla mycket om barn och barnbarn. Du prioriterar din tid bättre och umgås mer. Ha roligt tillsammans, det är berikande. Hösten är en bra tid för att organisera i dina lådor och skåp. Sortera och frigör utrymme för det nya som är på väg in i ditt liv. Ju mer du kastar, desto bättre plats för nytt och spännande!
Kärlek
Ditt kärleksliv är i en positiv utvecklingsfas och under våren kan du som är singel möta en ny kärlek. Om du lever i ett förhållande bör du ta tillfället i akt att utveckla er relation så att den blir mer romantisk. Tiden fram till augusti är full av passion!
Gör roliga och oväntade saker tillsammans och undvik att bråka om utgifter. Gör upp en kalkyl som ni båda är överens om.

Annons

 

OXEN

Allmänt
2015 blir ett spännande och berikande år för många oxar. Du kommer att ta ett stort kliv framåt i din utveckling. De första sex månaderna sker utvecklingen inom ditt privatliv och under det senare halvåret är det kärlekslivet som står i centrum. Din ekonomiska situation förändras och de två kommande åren blir du bättre på att handskas med pengar. Försök minska dina utgifter och gör investeringar på längre sikt.
Hälsa
Många saker kräver mycket energi av dig under den första delen av året. Från augusti ökar friheten och du upplever nya och spännande saker. Motionera och satsa på bra kost. Undvik färdigmat och socker.
Hem och familj
Det händer saker i ditt privatliv i början av året. Vissa fräschar upp sina bostäder, andra funderar på en flytt. Du vill lägga mer tid på familjen och ditt sociala liv. Gör de förändringar du drömmer om! Från augusti ökar romantiken. Dina band till barn, barnbarn och andra släktingar stärks.
Kärlek
Saturnus har påverkat ditt kärleksliv i snart tre år och äntligen är en ansträngande period över. Vissa har förmågan att stärka sina relationsband men några beslutar sig för skilsmässa. Singlar är äntligen redo att möta kärleken. Oxar går in i en ny fas under året.

 

TVILLINGARNA

Allmänt
Nu kan du tänka i nya banor. Ditt sociala liv expanderar och du kommer att lära dig mycket om dig själv och människorna runtom dig.
Ditt intresse att utvecklas tillsammans med andra ökar. Det blir en hektisk period första delen av året. Från augusti kan du koppla av och får tid över för ditt privatliv. Året kan ge möjligheter till nytt jobb eller nya arbetsuppgifter. Ett ljust år väntar och du kommer att kunna skörda av det du lagt ner möda på tidigare. Din självkänsla ökar. Sätt upp nya mål och staka ut kursen!
Hälsa
Det är dags att flytta ut från din komfortzon och göra något du normalt inte brukar. Våga vara kreativ – det bidrar till utveckling, både fysisk och mental. Det stimulerar också din nyfikenhet och ökar glädjen. Massor av frisk luft är ett måste!
Hem och familj
Från juli kan det bli aktuellt med ett nytt boende. Du vill tillbringa mer tid med dina nära och kära och du har själv möjlighet att ställa in kursen för framtiden.
Kärlek
Du kommer att ta din kärleksrelation på större allvar. Det är naturligt att fråga dig vad du får ut av din relation. Vad vill du dela och med vem? Det går inte längre att leva i ett platoniskt förhållande som undertrycker känslor. Goda och stabila relationer klarar utmaningar och ger näring och glöd till din kärlek. Visa dina känslor!

 

KRÄFTAN

Allmänt
Du går ett spännande år till mötes och har chansen att nå framgång både privat och professionellt. Uranus påverkar dina ambitioner och överraskar dig.
Du är van vid att mycket kan svänga fort och du hanterar plötsliga förändringar med större lugn. Många uppgifter och mer ansvar ökar möjligheten till bättre ekonomi. Undvik att tänka för mycket på det förflutna. Ta till vara möjligheter som uppstår och vänd blicken framåt. Lita på dig själv!
Hälsa
Det är dags att satsa på din hälsa. Är du osäker på hur du verkligen mår så gör en hälsoundersökning för att bli kvitt alla tvivel. Motion är ett måste och likaså regelbunden och allsidig kost.
Hem och familj
Månförmörkelser i april och slutet av september innebär förändringar på hemmaplan. Vissa kan uppleva känslomässig turbulens eftersom några omställningar kan påverka privatlivet. Det är dags att lägga en fas bakom dig.
Kärlek
Du tar ditt förhållande på större allvar. De dagliga rutinerna och vardagen har stor betydelse för ditt kärleksliv. Har du för mycket ansvar på dina axlar kan det vara klokt att be om hjälp så att du undviker frustrationer som annars går ut över din partner. Avsätt tid för gemensamma intressen och mål. Prioritera kärlek och närhet!

 

LEJONET

Allmänt
Jupiter finns i ditt tecken fram till sommaren och möjliggör utveckling. Du är ivrig att komma i gång med saker som engagerar dig. Passion och temperament gäller för dig. Din självkänsla är stark. Några kan känna en frihetskänsla som de tidigare aldrig upplevt. Många lejon har nyligen gått igenom positiva förändringar i samband med jobb eller engagemang och nu är det upp till bevis som gäller. Koncentration, noggrannhet och tålamod är dina nycklar.
Hälsa
Du tar ditt välmående på större allvar. Håll koll på vikten och gör upp kost- och motionsplaner och följ dem! Du har behov av att bli tagen på allvar och då är disciplin och perfektion dina ledord.
Hem och familj
De senaste åren har du axlat ett stort ansvar i familjen. Nu är det dags att njuta av det arbetet. Många lejon blir föräldrar eller mor- eller farföräldrar under året eller får en annan viktig roll i släkten.
Kärlek
Du vill utveckla dig och längtar efter att ge dig ut på exotiska resor, vandring eller andliga resor. I år är det dags att bredda dina perspektiv. Nya erfarenheter väntar, men tänk på att komma överens med din älskade först. Prata igenom vad du vill och var öppen. Delade upplevelser ger starkare kärlek!

 

JUNGFRUN

Allmänt
Din intuition och magkänsla stärks under året och din självkänsla förbättras. Granska dina omedvetna beteendemönster och vanor, det kommer att hjälpa dig att prioritera och bli effektivare. Under perioden 25 juli–5 september reflekterar du över hur du vill använda din talang. Grip chansen att förverkliga drömmar. Är du en av dem som har kunskap som du inte använder så är det hög tid att göra något åt det! Från augusti får du ett större intresse för livsstil och ditt utseende.
Hälsa
I början av året är det mer tanke än handling när det gäller din motion. Ta dig i kragen och sätt upp mål och se till att genomföra dem. Det kommer att ge resultat! Yoga, mindfulness eller meditation passar dig.
Hem och familj
Från 2015 till 2017 kommer Saturnus att prägla ditt privatliv. Några får ökat ansvar, det kan gälla barn, barnbarn eller föräldrar. Du verkar bli centrum för familjen. Det viktigaste ansvaret har du dock för dig själv. Ska du orka ge måste du själv vara stark.
Kärlek
Du är mer öppen för kärlek än tidigare. Begrav dina självkritiska tankar och börja med att tycka om dig själv. När du gör det kommer du också att kunna ge mer kärlek till andra och du kommer att få mycket tillbaka! Du inleder en ny relation eller utvecklar en befintlig. Acceptans öppnar hjärtat.

 

VÅGEN

Allmänt
Du är på väg att slutföra en fas i ditt liv och något nytt väntar i kulisserna. Ditt andliga liv utvecklas och med det kommer nya uppgifter. Du är redo att växa och är öppen för aktuella projekt och spännande, kreativa uppgifter. Många vågar kommer att byta jobb, arbetsuppgifter eller engagemang under 2015. Du får också nya vänner.
Hälsa
I mars startar en ny fas för ditt välmående. Det kan ta lång tid från tanke till handling och att ändra vanor kräver viljestyrka. Ta tillfället i akt att göra upp en plan för fysisk aktivitet och hälsosammare kost. Du kommer att få ny energi genom detta!
Hem och familj
Många har gått igenom en ansträngande period men det ser ut att lätta betydligt nu. Syskonkontakten stärks. Om du genomför förändringar i vardagen finns risken att du får problem när dina närmsta inte förstår dina nya vanor. Berätta och förklara, de kommer att heja på dig!
Kärlek
Du och din kärlek har haft en del problem de senaste åren. Fundera på vad din partner längtar mest efter! Är det samtal, fysisk kontakt eller en bekräftelse för att känna sig älskad? Gör spännande saker tillsammans och red ut missförstånd. Umgänge med vänner får också större betydelse för er.

 

SKORPIONEN

Allmänt
De senaste åren har du mött många utmaningar som gjort dig starkare. Detta ger också kraft och disciplin att nå dina mål. Det är dags att prioritera det som betyder mest för dig personligen. Arbetssökande har stor möjlighet att få ett önskat jobb, speciellt under juli. Från augusti är det naturligt att sätta upp nya mål. Att se möjligheterna och att visa din talang är nyckeln i år.
Hälsa
Ta vara på chansen att förändra din livsstil. Satsa på spännande aktiviteter som stimulerar – men inte på bekostnad av säkerheten. Fortsätt bygga din mentala styrka och öka dina fysiska krafter genom de träningsformer som passar dig bäst. Din inre styrka är ovärderlig om du använder den på rätt sätt!
Hem och familj
I år blir det en avgörande fas i privatlivet. Alla har behov av att synas och bli bekräftade. Tricket är att se dina kära i ett klarare ljus och att inte rusa på. Försök att bidra med positiv kraft i alla situationer. Gemensamma värderingar ger en god grund att bygga vidare på, goda samtal är viktiga!
Kärlek
Många känner att relationen till partnern har stärkts genom de senaste årens händelser. Om du upplever det motsatta är det naturligt att överväga separation. Kärleksplaneten Venus lyser över dig mellan den 25 juli och den 5 september. Bygg upp gemensamma mål för framtiden och odla passion och intimitet!

 

SKYTTEN

Allmänt
Saturnus har nått Skyttens tecken och detta sker bara vart 28 år! Det är en händelse som sätter spår och du kommer att känna ett växande behov av att ta ansvar för din livssituation. Några upplever att de vill frigöra sig från någonting till förmån för något annat. Du håller på att utveckla dig på det personliga planet och detta kommer att pågå några år. Det finns en stor chans för framgångar inom arbete eller engagemang. Satsa på dina bästa egenskaper. Med disciplin, engagemang, koncentration och bra planer kan du nå långt!
Hälsa
Motionera mera. Det kommer att stimulera både din mentala och fysiska hälsa. Kom i gång med regelbundna fysiska aktiviteter som också känns positiva och roliga. Små dagliga prestationer är av stor betydelse för ditt välmående.
Hem och familj
Om du är rädd att du inte lever upp till dina förväntningar kan du känna en förtvivlan. Akta dig för negativa tankar som gör dig ineffektiv. Även om du inte ser betydelsen av det som händer just nu kommer du att märka det senare. Lita på dig själv och gör det du tror på. Fundera på vilket ansvar du har och för vem.
Kärlek
Känner du att du ger mycket och får lite tillbaka? Se på din relation med nya ögon. Det är dags att tänka på dig själv och vad du verkligen vill. Omger du dig med människor som gör dig trött och besviken? Prata ut eller lämna dem. Satsa din energi på dig själv och prioritera dina egna behov.

 

STENBOCKEN

Allmänt
Du ser saker från en ny vinkel och detta kan innebära att dina värderingar och mål förändras. I år ökar chansen att kunna stärka din ekonomi och det finns en chans att du får oväntade pengar: en gåva, ett arv eller högre lön. Ditt självförtroende stärks och du vågar lita på dina kunskaper och får en inre trygghet. Du vill förverkliga något du länge drömt om. Samarbeta med andra, du får kunskap och når målet lättare. Försäljning och utökat nätverk kan vara din lösning.
Hälsa
2015 blir det lättare att överge dåliga vanor och negativa attityder. Satsa på sundare mat, vitaminer och näring. Ta gärna kontakt med en kostrådgivare om du tycker det är svårt. Din lön blir att du kommer att må så mycket bättre. Njut mer av livet!
Hem och familj
Viljan att göra förändringar i privatlivet kan leda till att du börjar fundera på ett nytt boende – eller en större förändring av ditt nuvarande. Gör upp planer och följ dem. Det ni skapar blir avgörande för framtiden.
Kärlek
En ny fas i din relation inleddes för en tid sedan och nu genomgår ni en förändring. Vissa är på väg att stärka förhållandet, andra har en starkare frihetslängtan och bryter upp. Fokusera på att stärka det du vill utveckla i din relation. Att flytta till en ny bostad skulle bidra till en nystart i din relation.

 

VATTUMANNEN

Allmänt
I år är det troligt att du möter människor som kan komma att betyda mycket för dig. Oavsett om du funderar på att starta samarbeten, inleda nya relationer eller sätta i gång nya projekt har du chansen att utveckla något positivt för framtiden. Ta reda på vad du vill och staka ut kursen. Du är ambitiös, seriös och trivs med att jobba. Du kan inspirera andra att följa din väg. Från mitten av augusti och under ett år framöver kan du förbättra din ekonomi eller inkomst. Även under slutet av året kan du få en oväntad slant.
Hälsa
För att du ska må riktigt bra krävs det att både din mentala och sociala hälsa får stimulans. Engagera dig i aktiviteter som får upp flåset, stärker sinnet och ger musklerna en omgång. Du kommer att orka så mycket mer! Aerobträning, som paddling, cykling eller joggning, är viktigt för dig som vattenmänniska. Den sociala delen stimuleras genom att göra saker tillsammans med andra.
Hem och familj
Du som lever med en partner kommer att inleda en djupare kontakt med din kärlek. Berikande samtal om värderingar, vad som ger livet mening och trosuppfattningar stärker er gemensamma grund.
Kärlek
I år är det stor chans att singlar träffas av Amors pilar. Första halvåret är särskilt gynnsamt för passion och slutet av sommaren är också en god tid för kärlek. Det är bröllop i sikte för många vattumän i år! De goda samtalen kommer att leda dig på vägen.

 

FISKARNA

Allmänt
Nya vindar blåser för många fiskar i år. Du är inne i en viktig fas som återkommer med ungefär nio års mellanrum. Det är dags att fokusera på dig själv, din livsstil och vad du vill göra i framtiden. Förändra det du inte är nöjd med! Du genomgår en utveckling som påverkar relationer, både privat och yrkesmässigt. Ett byte av jobb, eller engagemang, med större ansvar är i sikte. Följ dina stora planer!
Hälsa
Hälsa och livsstil blir viktigt 2015. Några blir engagerade i att förbättra sitt utseende och välmående och testar allt som sägs ge skönhet och hälsa. Låt inte drömmen om det perfekta yttre leda till överdrifter. Vill du gå ner i vikt lyckas du bäst med detta i slutet av sommaren. Att sluta upp med ovanor blir lättare men då måste du bestämma dig och vara benhård.
Hem och familj
Det är dags att skapa rutiner som kommer alla i familjen till gagn. Det gäller såväl dygnsrytm och matvanor som motion och städning. Detta stärker även banden till din partner eller familj.
Kärlek
Från augusti och ända fram till hösten 2016 blir det passion! Är du singel kommer du att möta flera personer som frestar din romantiska sida. Tänk efter vad det är för en person du verkligen vill möta. Lever du i ett förhållande så ta vara på tillfället att låta relationen växa och utvecklas genom gemenskap. Såväl dagliga rutiner som nya upplevelser bidrar till att stärka gnistan mellan er. 2015 blir en nystart. Låt romantiken utvecklas i vardagen!

 

AV NINA SKJEMSTAD
ÖVERS OCH BEARB: MAUD HOLMBERG KLYFT
FOTO: SHUTTERSTOCK


Läs mer om:

Dela
(31)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…