Annons

Annons

Stina Wollter har stukat foten under dansträningen

Stina Wollter gjorde succé förra fredagen i premiäravsnittet av Let's dance. Men den här veckan har hon fått kämpa i uppförsbacken – först drabbades hon av förkylning och under onsdagens träning stukade hon foten.

Dela
(92)

Konstnären, komikern och Instagramstjärnan Stina Wollter charmade såväl juryn som publiken i premiäravsnittet av Let’s dance förra veckan. Men den här veckan har varit tuff för Stina Wollter. I början av veckan drabbades hon av en förkylning och på onsdagen stukade hon foten under dansträningen med partnern Tobias Bader.

Annons

På Instagram har hon lagt upp en bild där hon ligger raklång i en soffa, med foten i högläge och inlindad i bandage och ispåsar. ”NOOOOOOOOOOOO. Stukade foten i de satans fjompskorna. Distanshealing får gärna skickas hitåt vänster fot från dig som har ork”, skriver hon under bilden.

NOOOOOOOOOOOO. Stukade foten i de satans fjompskorna. Distanshealing får gärna skickas hitåt vänster fot från dig som har ork… ☀️🙏🏽👣👠

Ett inlägg delat av Stina Wollter (@stinawollter)

Det är inte bara den stukade foten som hotar hennes medverkan i Let’s dance på fredag – hon har också drabbats av en seg förkylning.

”Tjoff. Där kom den; förkylningen från avgrunden. May the Force be with me. Sämre tajming men mer logiskt tillfälle har jag väl sällan skådat. Sömnen är skit. Hjärnan räknar steg och bläddrar i almanackan och vill inte stänga av. Böldpruttförbannadeglödhetasmådjävlarsnavelludd också. Nu blir det kurer för hela slanten. Ni kommer känna doft av vitlök och ingefära från Smygehuk till Övertorneå. När jag dansar känns det som seg sirap i benen. Kallsvett i pannan. Huuua.”, skrev hon då.

Till TV4 säger hon så här:

– Jag är ruskigt förkyld. Hostar grönt slem och snorar.

Let’s dance är ovanligt sjukdomstyngt den här veckan. Också Anja Pärson har drabbats av en envis förkylning som övergått i inflammation i öron och bihålor. Dessutom har hon en begynnande lunginflammation och har missat de flesta träningstillfällen den här veckan.

Nu återstår att se om Anja Pärson och Stina Wollter lyckas återhämta sig till på fredag.

– För att säkerställa att alla deltagare mår bra har vi ett läkarteam som är knutet till produktionen och som även alltid finns på plats under fredagarnas direktsändning, säger Anika Beclijevski, exekutiv producent för Let’s dance till TV4.

 

Läs mer: Anja Pärson riskerar att missa lördagens Let’s Dance


Läs mer om:

Dela
(92)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…