Annons

Annons

Sötblogg eller surblogg?

Dela
(0)

Det är alltid lika spännande att gå till veckans vägning. Och den är viktig för mig, inser jag, när jag blir så glad över att Anci på Viktväktarna också är glad över att vågen visar minus 0,8 kilo när just jag står på den. Det är inget stort steg för mänskligheten… men mina kläder sitter lite bättre för varje vecka. Så det blev ett glatt inlägg den här veckan i stället för ett besviket!

Jag vet aldrig vad vågen ska visa – förra helgen var jag i Stockholm och struntade i att räkna poäng.

Annons

Men det gick ju bra ändå! Knep som jag fått med mig var att 1) välj bort majonnäs och goda, oljiga focacciabröd 2) byt ut vispgrädden mot kaffegrädde 3) parmesanpanerad torsk är lika gott en lördagskväll som en jättestor biff!
I väntan på en fin bild på en leende Anci får ni njuta av min begonia som bara blommar och blommar. Den fina spetskrukan kan du köpa i Hemmets Veckotidning nr 11.
Pia L


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…