Annons

Annons

Sommarfina fönster!

Dela
(0)

Visst är det något speciellt med att byta till sommargardiner? Allt känns med ens lite ljusare, lättare och piggare! I den här veckans nummer av Hemmets Veckotidning har vår inredare Bitte E:son Forsberg fixat två fina sommarfönster – och så tipsar vi om massor av fina krukor, prydnader och gardiner. Missa inte!

Annons

Bilden ovan:

Hissgardinen Anna, 100×170 cm, säljs på Åhléns för 249:–. Här har vi sytt på grön- och vitrutiga band för att kunna justera gardinen till önskad längd. Med en glashylla får man plats med mycket fint i sitt fönster. En sådan går att måttbeställa hos glasmästare. På hyllan syns lyckliga Lotta i rosa släta krukor, 45:–/st, och murgröna i en rosa kruka med spets, 39:–, alla krukor från Växthuset. Lykta Rotera, 39:–, Ikea. Rosa- och vitrandiga krukor, 75:–/st, Ensi. Blommig kruka, 159:–, Caesar Collection.

Blomsterbordet Lantliv säljs på Ikea för 399:–. På översta hyllplanet har vi placerat rosa Mårbacka-pelargoner i randiga krukor, 75:–/st, från Ensi. Plättar i luften har fått en rosa kruka med spetskant, 39:–, Växthuset. Fågel i gjutjärn, 119:–, Nordal. På den andra avsatsen syns två engelska pelargoner i Ikeas vita plåtkrukor Skurar, 59:–/st. Blommigt kaffefat, privat.

Matta Abbe, 70×200 cm, 299:–, Åhléns. Korgstol, privat. Kuddar Calypso, 50×50 cm, 179:–/st, Åhléns. Cerise pläd, Calypso, 399:–, mönstrad pläd Lisbet, 299:–, båda från Åhléns.

Foto: Anders Norrsell


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…