Annons

Annons

Sofia Wistam till TV4: Värför är Pernilla Wahlgren inte med i ”Så mycket bättre”?

Årets säsong av ”Så mycket bättre” är i full gång. Nu kritiserar Sofia Wistam TV4 för att aldrig ha frågat Pernilla Wahlgren om att vara med i programmet.

Dela
(319)

TV4:s tittarsuccé ”Så mycket bättre” är i full gång med artister som Sabina Ddumba, Uno Svenningsson och Kikki Danielsson. Programmet har nu varit igång under flera säsonger, där både folkkära och kända artister fått chansen att ställa upp. Men en känd profil som aldrig fått frågan om att delta i programmet är Pernilla Wahlgren.

Annons

I podcasten ”Wahlgren och Wistam”kritiserar vännen Sofia Wistam TV4 för att inte ha efterfrågat Pernilla Wahlgren.

– ”Så mycket bättre” tycker jag vi lynchar tills de tar med dig, så kan alla göra en version av Picadilly Circus, säger Wistam i podcasten, som Expressen var först med att skriva om.

Nej, Sofia Wistam förstår inte varför Pernilla aldrig fått frågan om att vara en av de profiler som intar huset på Gotland under en vecka på sommaren, för att tolka andra artisters låtar. Och Pernilla själv är inte heller helt nöjd med de förklaringar som folk försökt sig på.

– Vi diskuterade det och någon sa ”Varför har inte du varit med?” och jag sa ”Nä, jag har inte blivit tillfrågad, det är så i bland”. Då sa en tredje person ”Nä, det är klart, du skriver inte din egen musik”. Fast det gör väl knappast Kikki Danielsson heller, eller Lill-Babs. Så det är inte kriteriet, säger Pernilla Wahlgren i podcasten.

Pernilla är dock noga med att poängtera att hon inte är alltför besviken över att inte vara med i ”Så mycket bättre”.

– Jag sitter inte och deppar, skulle jag få frågan hoppas jag innerligt att jag skulle kunna. Kommer frågan en vacker dag, så hoppas jag att jag är ledig.

Vem vet, kanske kan TV4 bli inspirerade att ta med Pernilla Wahlgren inför nästa säsongs val av artister?

Foto: IBL

Artikeln publicerades först på Hänt.se och är skriven av Hanna Svärd.

Läs mer:

Kikki Danielssons hyllning: ”Var helt magiskt”


Läs mer om:

Dela
(319)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…