Annons

Annons

Smörrebröd med rostbiff och remoulad

Rostbiff + remoulad är en klassiker som vi helt enkelt inte kan få nog av. Börja med den picklade rödlöken så att den hinner dra en god stund. Servera allt på rågbröd och du kan stoltsera med riktigt goda smörrebröd!

Dela
(77)

Smörrebröd med rostbiff och remoulad
4 port
4 skivor rågbröd
2 msk smör
salladsblad
2 tomater
8 skivor rostbiff, ca 200 g
hackad gräslök

Picklad rödlök
1 rödlök
1 msk ättiksprit 12 %
2 msk strösocker
3 msk vatten

Curryremoulad
6 msk majonnäs
2 msk hackad ättiksgurka
2 tsk curry

Annons

Gör så här

1. Picklad rödlök: Skala och skiva löken tunt. Blanda ättiksprit, socker och vatten. Lägg rödlöken i lagen och låt ligga i minst 30 min.

Gilla Hemmets på Facebook

2. Bred smör på brödet. Lägg på salladsblad. Skiva tomaterna och lägg skivorna på salladen.

3. Fördela rostbiffen ovanpå. Blanda curryremouladen och lägg på en klick.

4. Ta upp rödlöken och låt den rinna av. Toppa smörrebrödet med rödlöken och strö över hackad gräslök.

 

Läs mer: 

Bjud på danskt i kväll

Testa en varm smörgåstårta!

Världens lyxigaste räkpaj

 

Av Eva Boström

Foto Ulf Svensson


Läs mer om:

Dela
(77)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…