Annons

Annons

Smalmat när den är som bäst!

Dela
(0)

Lax med kesoröra

Lax med kesoröra

1 port ca 300 kcal

Skär ett snitt ända ner till skinnet på en bit laxfilé, 100 g, utan att skinnet skadas. Vik ut laxen som en kotlett. Lägg den på ett ugnssäkert fat, salta och peppra. Tillaga i ugnen i 225° tills fisken är klar, ca 15 min. Skölj och riv lite grönsallad. Blanda med 100 g småtomater, 1 bit gurka och 1 klyfta rödlök skuret i småbitar. Blanda 50 g keso med lite hackad paprika och gräslök och lägg ovanpå fisken. Servera med 100 g kokt broccoli, varvat med salladen.

Annons

Av: Eva Boström Foto: Hanneke Bonthuis



 

Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…