Annons

Annons

Dags att skicka in din kortroman!

Skriv en romantisk, humoristisk eller spännande kortroman. Den kan handla om kärlek, vänskap, oväntade möten eller rentav vara en deckarhistoria. Vinner du får du en halv miljon läsare och 10 000 kronor i prispengar! Men vänta inte för länge med skrivandet – senast den 15 augusti 2015 vill vi ha ditt bidrag!

Dela
(898)

Skrivtävling

Vad krävs egentligen för att vinna? Klicka här för att läsa mer!

 

Skriv av hjärtats lust och delta i vår kortromantävling. Vinnaren koras på Bokmässan i Göteborg i september.

Andra- och tredjepristagarna vinner 5 000 kronor vardera. Vinnarnas bidrag kommer att publiceras i Hemmets. Välkommen med ditt bidrag senast den 15 augusti. Vi kontaktar vinnarna personligen när de är utsedda.

Annons

Juryn består av författaren Anna Jansson, chefredaktör Pia Ljungqvist och fictionredaktör Gunilla Wall. Tillsammans läser vi och pratar ihop oss om vilka bidrag som hamnar i final och så småningom vinner. Men skicka inte in bidrag som redan varit publicerade i något forum.

Gilla Hemmets på Facebook

 

jury

 

Lycka till!

 

Tävlingsregler:

❒ Skriv en kortroman i två eller tre avsnitt. Men tänk på att avsnitten inte får vara längre än 20 000 nedslag per avsnitt.

Förtydligande! Maximalt antal nedslag per avsnitt (kapitel) är ca 20.000. Vi har inte satt någon minimigräns, så t ex 10.000, 12.000, 15.000 nedslag går också bra, eller något annat antal – bara inte mer än 20.000, för då får romanen inte plats i tidningen!

❒ Kortromanen får inte ha varit publicerad i något forum.

❒ Skicka kortromanen i ett Word-dokument till följande e-postadress: [email protected] (Det går alltså inte att skicka den med vanlig post. Vi måste ha ditt bidrag digitalt.)

❒ Senast den 15 augusti vill vi ha ditt bidrag.

❒ Vinnaren koras på Bok- och Biblioteksmässan i Göteborg den 24-27 september. Vi bjuder förstapristagaren på resa, övernattning, festmåltid och självklart inträde till Bokmässan.

❒ Vi förbehåller oss rätten att publicera de tre vinnande bidragen i Hemmets samt att kunna införa andra insända bidrag mot sedvanligt honorar om vi så önskar. Juryns beslut kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

PS! Du få gärna skicka in flera bidrag.

 

OBS! Du kan inte längre skicka in ditt bidrag. 


Läs mer om:

Dela
(898)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…