Annons

Annons

Skapa höstmys hemma!

Dela
(0)

Släpp in den mysiga hösten i ditt hem med hjälp av några härliga kuddar, lite nytt porslin eller några snygga och praktiska lampor. Tänk varmt, ombonat och en gnutta glamour så kan det bara bli bra, bättre – ja, till och med bäst!

Annons

Fondväggar

Helt uppåt väggarna
Satsa på en lite annorlunda fondvägg, det ger ditt hem en alldeles egen karaktär. En världskarta som här är ett utmärkt exempel – som dessutom ligger helt rätt i tiden. Både förtryckta och egna motiv kan beställas till exempel på www.photowall.se.

 

Piggt porslin

Piffa med piggt porslin!
God mat är ett av livets stora glädjeämnen, och upplägg och servering är halva nöjet. Låt maten komma till sin rätt på Ikeas porslin Driftig, skål samt assiett, 29:–/st, mattallrik, 35:–.

 

Soffkuddar

3 x soffmys
Kuddar, kuddar, kuddar… Ett hem kan aldrig få för många av dem! För bästa såväl mys- som trendfaktor den här hösten – blanda olika stilar, material och mönster i varma och mustiga toner.
Etnisk: Vävd kudde, 50×50 cm, 179:–, Lagerhaus.
Bohemisk: Mönstrad sammetskudde, 40×60 cm, 249:–, Indiska.
Fablernas värld: Bomullsfodral med räv, 45×45 cm, 49:–, Ellos.

 

Stilfulla stilleben

Skapa stilfulla stilleben!
Det är alltid fint att gruppera inredningsprylarna i stället för att sprida ut dem. Tänk högt och lågt och olika material och ytor fast samma färgskala, så kan det bara bli vackert! Bubblig vas Drops, 399:–, och ljuslykta Tree, liten, 29:–, stor, 49:–, allt från Mio.

 

Lampor

Mot nya höjder
Har du ett rum med lite högre i tak får du en större känsla för takhöjden ifall du väljer belysning som drar blicken uppåt. Ikeas nya lampskärmsserie Nymö i textil/pulverlackad stål finns i tre olika färger och storlekar och går dessutom lika bra att använda till golvlampor. Pris, 99, 199 och 279:–.

Av Anna-Karin Amilon


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…